Felnőtt női csapatunk felkészülése

Felnőtt női csapatunk a hétvégén Alsónémedibe látogat, ahol a múltkori, hazai pályán elszenvedett vereséget próbálják kijavítani lányaink. A csapatnak két hete volt arra, hogy felkészüljenek az összecsapásra. Erről a csapat edzője, Bárány Zsolt számolt be.

„Sajnos, a múltheti vereségünk érzékenyen érintett bennünket, hiszen győzelemre számítottunk. A lányok meglehetősen elkeseredettek és csalódottak voltak a találkozó után. Ezután két hét állt rendelkezésünkre, hogy felkészüljünk arra, hogy ezt a botlást kijavítsuk.

Sajnos nem a legjobb előjelekkel várjuk a visszavágót, mert úgy érzem, hogy nem tudtunk megfelelő módon felkészülni. Az edzéslátogatottság a hetekben megcsappant, mivel a lányoknak munkahelyi kötelezettsége nem engedte, hogy el tudjanak jönni a tréningekre.

Természetesen, a jelenlévőkkel megpróbáltunk megfelelő módon felkészülni és igyekeztünk azokat a hibákat kijavítani, amiket elkövettünk az első mérkőzésen.

Próbálunk mindent megtenni a győzelem érdekében, ezért május 11-én (pénteken) edzőmérkőzést játszunk a Domony KSE csapatával. Ez egy jó lehetőség a lányok számára, hogy a tétmérkőzés előtt meccsszituációban próbálhassák ki magukat a nagy megmérettetés előtt.

Csak azt tudom mondani, hogy a vasárnapi találkozón minden az adott pillanatnyi formán fog el dőlni. Reméljük, hogy jó napot tudunk kifogni és akkor egy esetleges győzelemmel kijavíthatjuk a múltkori botlásunkat!”

Lányaink május 13-án (vasárnap),18:00-kor lépnek pályára az Alsónémedi csapat otthonában. Kérünk mindenkit, hogyha teheti, kísérje el csapatunkat és a helyszínen drukkoljon a lányok győzelmének.

Hajrá Lányok!
Hajrá Hatvani KSZSE!