Felsőházi tagság: Kipipálva!

Női felnőtt csapatunk a hétvégén megszerezte a következő, egyben sorozatban a hetedik bajnoki győzelmét, ezzel pedig kvalifikálta magát a bajnokság felsőházába. Lányaink egy végig kézben tartott mérkőzésen a Sülysápi SE ellen szerezték meg a két pontot. A mérkőzésről a csapat edzője, Bárány Zsolt számol be:

„Esélyeshez méltó módon vártuk a találkozót, melyet Tóalmáson játszottunk le a Sülysápi SE ellen. Több játékosunk, köztük két meghatározó játékosunk is hiányozott betegség miatt a csapatból, ennek ellenére csak a győzelem megszerzése volt számunkra elfogadható. 

Ennek tudatában álltunk is ki az összecsapásra, ahol az eleje kissé döcögősen indult, mert véleményem szerint „álmosan kezdtük” el a játékot. Ez azonban nem tartott sokáig, a negyedik perc környékén a lányok a „normál üzemmódra” kapcsoltak és innentől kezdve nem volt kérdés a találkozó kimenetele.

A védekezésünk feljavult és ennek köszönhetően, valamint az agresszív labdaszerzéseinknek hála a támadójátékunk is eredményesebb lett. A felállt fal ellenei játékunkon van még mit javítani, illetve az új játékosainknak kel még  egy kis idő míg teljesen megtalálják a helyüket a csapatban. Ennek ellenére úgy gondolom, hogy ezek sem hátráltatták a csapatot, és egy percig sem forgott veszélyben a győzelmünk.

Nagyon örülök, hogy mindenki, aki játéklehetőséget kapott az maradéktalanul meghálálta. A lőtt gólok számával kimondottan elégedett vagyok, a kapottakkal már kevésbé, hiszen kevesebb góllal is befejezhettük volna a találkozót. Ezt azonban betudom annak, hogy nem az eredeti felállással játszottunk, illetve már próbálunk készülni a jövőre és új lehetőségeket kipróbálni, új szisztéma szerint játszani.

Ezzel a győzelemmel a bajnokság 4. helyén végeztünk az alapszakasz során, melyből adódik, hogy az A csoport első helyezettjével, vagyis az Érd II. Női Kézilabda csapatával játsszuk a rájátszásbeli mérkőzésünket. Finoman szólva se lesz ez egy könnyű összecsapás hiszen, ellenfelünk egy fiatal és tehetséges társaság, akik a csoportjukat 100%-os teljesítménnyel megnyerték. Természetesen próbálunk minél jobban felkészülni, erőnléti és gyakorló edzésekkel erre a keménynek ígérkező találkozóra.

Még egyszer szeretnék gratulálni a lányoknak, hiszen amit véghez vittek ebben az évben az kiemelendő és példaértékű lehet bárki számára!
Gratulálok Lányok!”

Egyesületünk vezetésének nevében gratulálunk a női csapat minden tagjának, és edzőjének, hogy sikerült kiharcolniuk a felsőházi tagságot, és ezzel teljesítve a bajnokság kezdetén kitűzött célt.

Gratulálunk Lányok!