Férfi csapatunk évzárója

Megtartotta évzáróját férfi felnőtt csapatunk május 26-án Hatvanban, a Kiskertész Vendéglő és Pizzériában. A hosszú és fárasztó szezon végeztével játékosaink és az egyesület vezetősége jó hangulatban emlékezhettek vissza az elmúlt 9 hónapnyi küzdelmes időszakra.

Az összejövetelen a csapat összes tagja részt vett, és az évad kiemelkedő játékosait díjazták. Blazsek Milán az együttes gólkirálya lett, akinek Szombati Lajos az egyesület alelnöke adta át a díjat, míg a legjobb játékos elismerést Major Attila kapta meg, Kedves László az egyesület szakmai igazgatója és a csapat vezetőedzőjétől. Hegedűs József a csapat legsportszerűbb játékosa címet pedig Havassy Kálmántól, az egyesület elnökségi tagjától vehette át.

Sportnagyszerűséget mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy csapatunkban is több „korosztályok” játszik együtt. Rácz Csaba (Csacsa) a csapat kapitánya és Nagy Gergely (Dagi), az ifjú átlövőnk között 28 év a korkülönbség. Bár Csaba az idősebb, de arra, hogy „öregember nem vénember”, kitűnő példa amit a Gödöllő elleni mérkőzésen mutatott. Kimagasló védésével nagyban hozzájárult ahhoz, hogy az utolsó pillanatig is harcban voltunk a győzelemért, illetve a dobogós helyezésért.
A díjak átadása után a csapat egy közös vacsorán vett részt, melyet egy kötetlen beszélgetés követett.

Férfi csapatunknak a tervek szerint szeptember 24-től indul a következő bajnoki szezon, azonban már augusztus elejétől újra visszatérnek a pályára, hiszen megkezdődik az alapozás. A bajnokság megkezdéséig vélhetően több felkészülési mérkőzésen vesznek részt, melyről szintén be fogunk számolni.

Jó pihenést és élményekben gazdag nyári szünetet kíván egyesületünk a csapat minden egyes tagjának! Kívánjuk, hogy az új szezonban is ugyanilyen lelkesedéssel és motiváltsággal játszanak, mint amit láthattunk tőlük ebben az évben, hétről-hétre!