Férfi csapatunk továbbra is megállíthatatlan

Csömöri SSZN KFT. – OKTAT60 Hatvani KSZSE 20:23 (14:10)

Helyszín: Csömör, Sportcsarnok
Mérkőzés játékvezetői: Kolarovszki Zoltán, Lázár Zoltán
Nézőszám: 100 fő
HKSZSE: Mészáros – Kedves 3, Szarvas Ádám 1, Blazsek 1, Vad 1, Rutka 2, Horváth 2
Cserék: Szarvas András (kapus), Nagy , Répási 3(2), Varjú 2, Ledacs-Kis, Major 4, Hegedűs,, Tatár, Borbély 4
Kiállítások: 10 ill. 12 perc
Hétméteresek: 5/5 ill. 4/2

Megkezdte tavaszi bajnoki szereplését az OKTAT60 Hatvani KSZSE. Első mérkőzésüket fiaink idegenben játszották, a Csömöri SSZN. Kft. együttes otthonában. Egy küzdelmes találkozón végül csapatunknak sikerült győzedelmeskedni, és ezzel tovább erősítette jelenlegi második pozícióját a tabellán.

A mérkőzésről Kedves László a csapat vezetőedzője számol be nektek:

„Egy nagyon nehéz, verejtékes és „izzadságszagú” találkozón vagyunk túl, ahol végül sikerült a győzelmet megszereznünk.

Az egész mérkőzésen szenvedtünk, hiszen a Csömör álmosító játéka rá nyomta a bélyegét a teljesítményünkre,  nehezen tudtunk kibontakozni ,így a második félidőt vesztes helyzetből várhattuk.

A második félidő során nagyon nehezen tudtunk  ritmust váltani, de amikor sikerült, akkor szép és gyors gólokat szereztünk, melyeknek köszönhetően végül megszereztük a győzelmet és az ezzel járó 2 pontot.

Ezzel a mérkőzéssel túl vagyunk, az első tavaszi bajnoki találkozónkon, ami mindig nagyon nehéz, hiszen  egy hosszabb szünet után álltunk ismét pályára.

Gratulálok a csapatnak, hiszen szívüket-lelküket kitették a győzelem érdekében, még ezen a nehéz találkozón is! Szeretném kiemelni a csapatunk egyik kapusát, Szarvas Andrást, valamint Major Attilát és Borbély Zoltánt a remek teljesítményükért!”

Ezzel a győzelemmel fiaink megerősítették helyüket a bajnoki tabella második helyén, és csupán 2 ponttal vannak lemaradva a listavezető Rév TSC csapatával szemben. A következő mérkőzésüket február 25-én (vasárnap) ,hazai pályán játsszák, ahol 16:00-kor fogadják a CYEB Budakalász U22-es csapatát.

Kiemelt kép: archív