Férfi ifjúsági csapatunk újabb nagyszerű győzelmet aratott!

Miskolci VSI SC I. – OKTAT60 Hatvani KSZSE 28:35 (14:16)
Mérkőzés időpontja
2019. 03. 07. 19:00
Nézőszám
300 fő
Játékvezetők
Győr Ádám, Hadas Dávid Sándor
OKTAT60 Hatvani KSZSE
Kométh, Juhász – Molnár Ádám, Baranyi 8, Előházi, Pampuk 3, Imre 4, Veres 2, Igó 7, Molnár Máté 7, Gyuris 4, Kátai, Marozs

Férfi ifjúsági csapatunk 2019. március 07-én (csütörtökön) Miskolcon, 200 néző előtt lépett pályára a Miskolci VSI SCI csapata ellen, akikkel szemben az ifistáink 7 gólos győzelmet arattak.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

Pápa János
edző

Két hete már mindenki csak arra gondolt, hogy a bajnokság egyik legfontosabb mérkőzése fog következni. Tudtuk, hogy a legnagyobb riválisunkhoz fogunk látogatni, így ennek tudatában készültünk a Miskolc elleni mérkőzésre . A héten a felnőtt csapatunkkal játszottunk gyakorló mérkőzést , hogy minél jobban fel tudjunk készülni a rangadóra . Nem csalódtunk hiszen, felfokozott hangulat fogadott minket a Herman Csarnokban.A lelátók szépen megteltek , a hazai szurkolók nagy hangerővel buzdították a hazaiakat . A taktikánk a fegyelmezett , kemény védekezésre volt alapozva és külön kértem a srácoktól , hogy a támadásaink türelmesen, a ziccerek kialakításáig tartsanak.

Külön feladat volt, hogy a külső körülményektől függetlenítsék magukat, illetve csak a saját maguk feladatára koncentráljanak , mert ez vezethet eredményre . Jól kezdtük a mérkőzést ,rögtön egy 3-0-ás szériával nyitottunk, jelezvén hogy komolyan gondoljuk , hogy ezt a két pontot mi szerezzük meg ezen az estén . Ellenfelünk a félidő felére magára talált , igyekezték a játék tempóját fokozni , ami egy kis időre sikerre vezetett , mivel egy öt perces időszakra át is vették a vezetést .
Az időkérés viszont helyre rázta a srácokat , változtattunk a középső védekezésünkön , ami meghozta az eredményét ,mert két gólos előnnyel mentünk pihenni a szünetben .
Az öltözőben megbeszéltük , hogy folytatjuk a fegyelmezett , türelmes játékunkat, ami eddig működött , nem megyünk bele fölösleges dolgokba . Ennek ellenére rögtön a félidő elején kaptunk egy – két könnyű „ ítéletet” , elég sokat voltunk emberhátrányban , de a csapat erejét mutatja , hogy ellenfelünk már egyszer sem tudott egyenlíteni.
Ahogy telt az idő a miskolciak egyre türelmetlenebbek lettek , pontatlanabbakká váltak. Nekünk minden taktikai húzásukra volt válaszunk , így ebben a szakaszban már folyamatosan tudtuk növelni előnyünket , ami egy rangadóhoz méltóan magabiztos idegenbeli győzelemhez vezetett.
A csapat minden tagja kitett magáért , nagybetűs csapatként nyertük meg a mérkőzést.
Köszönjük a szép számú szurkolótáborunknak a biztatást , nagyon jól esett a csapatnak , hogy ennyien elkísértek minket erre a fontos mérkőzésre !
A győzelem ellenére nem dőlünk hátra , komoly feladatok várnak még ránk, mert március 17-én, a dobogó harmadik fokán álló Fehérgyarmat vendégeskedik nálunk. Dolgozunk tovább , hogy beteljesüljön a vágyunk, a bajnoki aranyérem megszerzése!
Gratulálok a csapatomnak!