Férfi junior csapatunk nagyszerű győzelme a TFSE junior csapata ellen

Mérkőzés: Hatvani KSZSE – TFSE – KSI Kézilabda Akadémia 35:33 (15:13)
Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Általános Iskola Tornaterme
Időpont: 2017.04.29. szombat 16:00
Mérkőzést vezette: Kis Kornél, Varga Zoltán
Nézőszám: 100 fő

NB II-es junior csapatunk, április 29-én TFSE – KSI Kézilabda Akadémia junior csapatával játszott. Kovács Tibor, /edző/ beszámolóját olvashatjátok:

Szombati napon a hatvani férfi junior csapatunk a TFSE – KSI Kézilabda Akadémia junior csapatával játszott, és egy szoros mérkőzésen sikerült végül egy 3 gólos győzelmet arattunk ellenfelünk felett (35:33). Úgy gondolom, hogy a srácok nagyon kitettek magukért, és igazság szerint senkire nem lehet panaszom, hiszen a fiúk az egész összecsapáson szívvel, lélekkel játszottak. Az idősebb játékosok most végig tudták játszani a mérkőzést, ez azért alapvetően meghatározta a meccs alakulását. Az elején, az ellenfél pár góllal elhúzott előttünk, de utána lépésről-lépésre sikerült ledolgoznunk ezt a hátrányt, és a félidőben már döntetlen körüli eredményt sikerült kiharcolnunk (15:13).

Ezek után a második félidőben már 4 vagy 5 góllal is vezettünk, és a végjátékot is úgy gondolom, hogy jól bírtuk, mint futásban, mint koncentrációban fel tudtuk venni a versenyt az ellenfél csapatával. Úgy gondolom, hogy egy nagyon jó tempós, mérkőzésen sikerült megszerezni a győzelmet, aminek rendkívül örülök, és büszke vagyok a srácokra.

Ezúton szeretném megköszönni a kitartó nézőknek a bíztatást, amivel lelkesítették, és buzdították a csapatot.