Fiú U15 beszámoló

Hatvani KSZSE – Gyömrői KA 15:20 (6:13)
Hatvani KSZSE – Kőrösi KDSE ÉRD 28:21 (13:9)

FU15-ös csapatunk 2019. május 18-án (szombaton) két mérkőzést is játszott, idegenben. A mérkőzésekről a csapat edzője, Pápa János számolt be.

Pápa János
edző

Az U15-ös bajnokság utolsó mérkőzéseit játszottuk a hétvégén.
A célkitűzésünket elértük, mert bejutottunk a felsőházi rájátszásba és reálisan a középmezőnyben végeztünk, hatodikként.
Tavalyhoz képest ez mindenképp előre lépés, hiszen tavaly az alsóházban lettünk másodikok a Füzesabony csapata mögött, idén megelőztük a Füzesabonyiakat, akik idén is az alsóházi rájátszásban maradtak.
A hétvége első meccsén az első félidőben „bent maradtunk” az öltözőben, tetemes hátrányt szedtünk össze, hozzátéve azt a tényt is, hogy ellenfelünk megmutatta, hogy ők bizony a dobogóért hajtanak. A második félidőre rendeztük sorainkat, kozmetikáztunk az eredményen, de ez is csak arra volt elegendő, hogy vállalható vereséget szenvedtünk egy nálunk tudásban előrébb járó csapattól.
A második meccsünk jobban sikerült, egységesebben működött a csapat, és mondhatni végig vezetve magabiztosan győztünk. A bajnokság végére látszik, hogy a srácok elfáradtak, de látható rajtuk az elszántság, a fejlődés, mert eddig minden évben előrébb végeztek az aktuális bajnokságban az előző szezonokhoz képest!

Gratulálok az egész éves teljesítményükhöz!