Friss hír!

Döbbenet!

A mai napon Egyesületünket arról tájékoztatta e-mailben a Magyar Kézilabda Szövetség, hogy a hétvégén lejátszott OKTAT60 Hatvani KSZSE – Kazincbarcikai KSE férfi NB II-es mérkőzés végeredményét megváltoztatta és a két bajnoki pontot 20:28-as gólkülönbséggel a vendég Kazincbarcikának adja.

Az indoklás szerint a mérkőzés teljesen rendben zajlott, de történt egy olyan dolog, ami felett a Kézilabda Szövetség nem tud szemet hunyni. A csapatok a mérkőzés elején pénzfeldobás után választanak, térfelet vagy kezdést. A videó felvételek alapján teljesen egyértelmű, hogy a csapatok a térfél választás után, rosszul álltak fel, így a teljes mérkőzésen gyakorlatilag öngólokat lőttek. Mivel ilyen esetre még nincs semmilyen precedens értékű történet, ezért a Szövetség több lehetőséget is kivizsgált, hogy a mérkőzés végeredményét, hogyan változtassa meg, vagy esetleg újra játszást rendeljen-e el. Mivel nagyon szoros a versenynaptár ezért az újra játszást elvetette és arra az elhatározásra jutott, – mivel a mi csapatunk állt fel rosszul- hogy a pályán elért eredményt jóváhagyja, de fordított előjellel, tehát a hivatalos végeredmény

OKTAT60 Hatvani KSZSE – Kazincbarcikai KSE 20:28 (9:15)

Az eredményt már a Magyar Kézilabda Szövetség hivatalos oldalán is megváltoztatták (lásd a képen), ami különösen fájó lehet nekünk, hiszen élet-halál harcot vívunk a bajnoki címért.

Ugyanakkor nagyon jól jött a barcikának az újabb 2 bajnoki pont, amivel utolérték a dobogós Füzesabonyt.

Hatvan, 2019. április 1.