FU10-es csapatunk: Gyöngyösi KK 1, Gyöngyösi KK 2

Az U10-es fiú csapatunk a hétvégén, Gyöngyösön lépett pályára, ahol elsőnek a Gyöngyösi KK 1, majd a KK 2 csapatával mérte össze erejét. A mérkőzésekről a csapatot elkísérő Vas Tamara, a Hatvani KSZSE edzői stábjának tagja számolt be.

„Április 22-én (vasárnap) Gyöngyösre kísértem el az együttest, ahol Szarvas Ádámot helyettesítettem, akinek aznap a férfi felnőtt csapat találkozóján volt jelenése. Két mérkőzést játszanunk, elsőnek a Gyöngyösi KK 1, majd a KK 2 együttesével.

A fiúk mindkét találkozón nagyon ügyesen helyt álltak, viszont az ellenfeleink jóval össze szokottabbak voltak nálunk, így sajnos  elvesztettük az összecsapásokat.

A csapat minden egyes tagján jól látszódott, hogy év közben mennyit fejlődtek, és jó volt látni, hogy egy percig sem adták fel a küzdelmet, még a nagy gólkülönbség ellenére sem. 

Örülök neki, hogy Ádám távollétében én irányíthattam a fiúkat! Gratulálok nekik a tisztes helytállásért, és további sok sikert kívánok nekik a jövőben!”

Csapatunk legközelebb május 5-én (szombaton) lép pályára Balassagyarmaton, ahol elsőnek az Egri VSI II. ellen, majd az Eger SBS Eszterházy együtteseivel mérkőznek meg.

Kiemelt kép: archív