FU12: Eger SBS Eszterházy, Gyöngyösi KK I.

U12-es fiú csapatunk legutolsó bajnoki fordulójában Hevesre látogatott, ahol két mérkőzést is játszott. Az elsőt az Eger SBS Eszterházy I ellen, majd a Gyöngyösi KK I. együtteseivel mérték össze erejüket. Az összecsapásokról a csapat edzője, Pápa János számolt be:

“1.Mérkőzés: Eger SBS Eszterházy – Hatvani KSZSE 17:16 (9:8)

Nagyon fegyelmezett, jó játékkal szenvedtünk 1 gólos vereséget a csoport egyik élcsapatától. Szerettünk volna bemutatni egy bravúrt ebben a csoportban, ez most nem sikerült, de dolgozunk tovább, hiszen legutóbb amikor az egri csapattal játszottunk, akkor több mint tíz góllal kaptunk ki tőlük!
Ki kell emelni Bánkuti Balázs irányító játékát, nagyon jól összefogta a csapatot, Konkoly Noel, illetve Tamás Erik pedig az egész mérkőzésen mind támadásban, illetve védekezésben kiemelkedő teljesítményt nyújtott!

2. Mérkőzés: Gyöngyösi KK I. – Hatvani KSZSE 25:8 (9:4)

Egy nap, két élcsapat jelenleg nekünk még sok. Az Eger ellen „leharcoltuk” magunkat, és az amúgy is aznap első mérkőzését játszó Gyöngyös ellen, erönkből most ennyire futotta!

Gratulálok a fiúknak!”

Csapatunk legközelebb június 3-án (vasárnap) láp pályára Gyöngyösön, ahol elsőnek a Hevesi SE ellen, majd a Salgótarjáni Standépítők együtteseivel mérik össze erejüket.

Kiemelt kép: archív