FU14-es csapatunk a Juhász ’99 Füzesabonyi SC; Hevesi SE csapata ellen

Az U14-es fiú csapatunk a hétvégén Füzesabonyban vendégszerepelt, ahol két mérkőzést is játszottak. Elsőnek a Juhász ’99 Füzesabonyi SC ellen, majd a Hevesi SE együttesei ellen mérték össze erejüket. A találkozókról a csapat edzője, Pápa János számolt be.

  1. „Mérkőzés: Hatvan KSZSE – Juhász ’99 Füzesabonyi SC 21:27 (4:15)

Egy nem túl jól sikerült első félidőt követően, illetve a két játékrész közti alapos „fejmosás” után, a csapat a második félidőben már a szebbik arcát mutatta. Meg kell tanulni a srácoknak, hogy nem szabad az ellenfeleknek az első félidőben akkora előnyt adni, amit a másodikban nem tudunk ledolgozni. Az első perctől az utolsóig koncentrálni kell!

  1. Mérkőzés: Hatvani KSZSE – Hevesi SE 31:15 (14:5)

Az első mérkőzésből okulva, rögtön az elejétől fogva uraltuk a mérkőzést, és magabiztos győzelmet arattunk az ellenfelünkön. Látható volt a fiúkon a bizonyítási vágy, hogy az első találkozó, első fél idejének csorbáját ki akarják javítani, és ennek megfelelően látványosan is kézilabdáztak. Morális talpra állásukhoz mindenképp gratulálni tudok, igazi CSAPAT munka volt!”

Fiaink következő bajnoki mérkőzéseiket május 6-án (vasárnap) játszák, ahol hazai pályán csapnak össze elsőnek a Hevesi SE, majd a Juhász ’99 Füzesabonyi SC csapatával.

Hajrá Fiúk!
Hajrá Hatvan!

Kiemelt kép: archív