FU14-es csapatunk az Aquarénába

FU14-es csapatunk június 10-én, szombaton Mogyoródi Aquarénába zárta a bajnoki szezonját. A hosszú és fárasztó idény után Kovács Tibor, a csapat vezetőedzője egy kis kirándulást szervezett a fiúknak, hogy ezzel köszönje meg az egész éves kemény és kitartó munkájukat.
A Kodály Zoltán Általános Iskola elől indult a csapat, az egyesület két új Opel Vivaro csapatbuszával. A srácokat elkísérte továbbá a Hatvani Kézilabda és Szabadidő Sportegyesület elnöke Antalóczy Péter is.

A kezdeti rossz idő sem szegte kedvét a csapatnak, hiszen egyből elfoglalták a csúszdákat és belevetették magukat a medencékbe. A nap vége felé azonban már kisütött a nap és ekkor újult erővel lelkesedtek neki a csúszdáknak.

Kovács Tibor a kirándulás után elmondta:
„Jó buli volt, úgy gondolom mindenki nagyon jól érezte magát. A fiúk megérdemelték ezt a kikapcsolódást egy ilyen kemény és hosszú szezon után. Kívánom nekik, hogy eseményekben gazdag és szép nyaruk legyen, remélem feltöltődnek kellő energiával és motiváltsággal a következő bajnoki szezonra. Köszönöm nekik az egész éves munkájukat, és várom őket szeptemberben!”