FU14-es fiú csapat

A csapat edzőjének, Pápa Jánosnak a beszámolóját olvashatjátok:

Sterbinszky Régió U-14  Füzesabony 2017.11.18

Hatvani KSZSE – Palóc Pumák KSE 17:22 (9:10)
Helyszín: Füzesabony, Teleki Blanka Általános Iskola
HKSZSE: Kontra, Csollák, Bánkúti, Baranyi, Demeter 2, Dulai 3, Kaló 1, Keller, Kertész 1, Kompolti 6, Krizsán 3, Melkó 1, Ozibiusz, Tamás
Hétméteres: 2/2
Nézőszám: 30 néző

A csapat két különböző arcát mutatta a hétvégén. Az első mérkőzésen csapatként dolgozva arra kényszerítettük a ellenfelünket, hogy végig az első erősebb sorukat pályán kelljen tartaniuk. Végig meccsben voltunk velük, sajnos az utolsó öt percben tudták teljesen maguk javára fordítani a mérkőzést.

Hatvani KSZSE – Eger SBS Eszterházy 10:29 (4:16)
Helyszín: Füzesabony, Teleki Blanka Általános Iskola
HKSZSE: Kontra, Csollák, Bánkúti, Baranyi, Demeter, Dulai 2, Kaló, Keller, Kertész 3, Kompolti 2, Krizsán 2, Melkó 1, Ozibiusz, Tamás
Hétméteres: 1/0
Nézőszám: 80 néző

Az Eger nekünk még túl nagy falat, sok gyakorlásra van még szükségünk, hogy ellenfelünk több éves előnyét be tudjuk hozni, hiszen ők már 5-6 éve együtt dolgoznak, amíg mi csak egy éve dolgozunk együtt! A tavalyi szezonhoz képest viszont, nagy fejlődés, hogy a góljaink “leosztása” már több emberes, több játékos kiveszi a részét a gólszerzésből!

A hétvégi teljesítménye végett dicséretet érdemel Kertész Bendegúz, illetve a nagyok közt először bemutatkozó U-12-es játékos, Keller Titán !