FU14 gyermekbajnokság – 2017. január 28.

 Petőfi DSE Túrkeve – Hatvani KSZSE 16-12

Gólok: Vasas Bertold (1), Langó Martin (1), Krizsán Bálint (3), Takács Milán (7)

Betegségek és sérülések miatt csak 9 fővel utaztunk el Tiszaföldvárra. A Túrkeve elleni mérkőzésen nagy esélyt szalasztottunk el, hogy megszerezzük első győzelmünket a bajnokságon. Végig szoros mérkőzésen a helyzeteit jobban kihasználó Túrkeve szerezte meg a győzelmet.

Szolnoki KCSE – Hatvani KSZSE 18-9

Gólok: Bodó Norbert (1), Kompolti Bálint (3), Melkó Ármin (1), Takács Milán (4)

A második mérkőzésre 10 perc pihenőt követően került sor. Az első félidőben sikerült tartani a döntetlen körüli eredményt, hála Antalóczy Botond remek védéseinek és a jól szervezett, pörgős védekezésnek. A második félidőben a pihentebb és a jelenleg nálunk előrébb járó Szolnok folyamatosan egyre jobban meglépett tőlünk. Pontosabb helyzet kihasználással sokkal szorosabb eredményt tudtunk volna elérni.

Összességében jól küzdöttek a srácok, az akarattal nem volt gond és nagyon tetszett, hogy a két mérkőzés alatt talán egy lerohanás gólt kaptunk. Úgy gondolom, hogy ha az elmúlt hetekben a betegségek nem tépáznak meg ennyire minket, akkor még szorosabb meccseket tudtunk volna játszani. Bízom benne, hogy hamarosan az első győzelmünket is megszerezzük és örömteli, hogy a pár éves lemaradásunk a többi csapathoz képest egyre inkább eltűnőben van.

Kovács Tibor, edző