FU15-ös csapatunk két mérkőzést is játszott a hétvégén

FU15-ös csapatunk 2019. március 9-én (szombaton) a Gyömrői KA csapatához látogatott, akikkel szemben a fiaink sajnos 11 góllal alulmaradtak.

A második mérkőzését a csapat a Kőrösi KDSE Érd csapatával játszotta, akikkel szemben a csapatunk 1 gólos győzelmet aratott.

A mérkőzésekről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

Pápa János
edző

A két mérkőzést egyben értékelném , mert a második mérkőzésen aratott győzelmet nagyban befolyásolta az első mérkőzésen mutatott teljesítményünk.

A Gyömrő csapata az elmúlt években az első osztályban szerepelt, máshol edződött mint mi, ezért ők nagyobb rutinnal rendelkeznek hozzánk képest . Az első félidőben megilletődötten játszottunk ennek következménye lett , hogy a szünetre már 7 gól volt a hátrányunk . Felhívtam a srácok figyelmét , hogy merjenek bátran kézilabdázni , mert igazából most lehet gyakorolni élesben az edzésen tanultakat .

Ennek tudatában a második félidő kétharmada jól sikerült , mertünk tempósan kreatívan játszani, aminek meg is lett az eredménye, mert közelebb tudtunk egy kis időre zárkózni az ellenfélhez. Az utolsó 5 percre viszont már elfáradtunk , sok erőt kivett belőlünk az eredmény utáni rohanás, az ellenfelünk felőrölt minket és megérdemelten győzött.

A két meccs között megbeszéltük a történteket és arra készültünk, hogy a második meccsen, arra a pozitív 15 percre építkezünk, amit a Gyömrő ellen is játszottunk . Ennek ellenére belealudtunk a hazai pályán játszó érdi Kőrösi DSE csapata elleni meccs elejébe. Időt kellett kérni, hogy rendezzük a sorainkat. A fejmosás jót tett, a szünetre már csak egy gólos hátrányban voltunk . A második félidő elején átvettük a meccs irányítását és a vezetést is. A mérkőzés végjátékáig a mi akaratunk érvényesült a pályán . Ellenfelünk időt kért, ami nekik kedvezett, vissza is vették a vezetést , ám egy perccel a vége előtt, egy gólos hátrányban mi kértünk időt .

Ekkor megbeszéltük azt a játékelemet, ami eredményre vezethet és így is lett. A fiúk a taktikát maradéktalanul betartva meg tudták csinálni a megbeszélteket és egy percen belül két gólt lőve, teljesen megérdemelt győzelmet arattak!

Gratulálok a csapatomnak, igazi csapatmunkát végeztek!