Gőzerővel folyik a női felnőtt csapat felkészülése a bajnokságra

Az OKTAT60 Hatvani KSZSE csapata gőzerővel készül a 2021/2022-es bajnokság őszi szezonjára. A felkészülés keretén belül három edzőmérkőzést is játszottak már, amik jól szolgálták a csapat összekovácsolódását, illetve rávilágítottak azokra a hiányosságokra, amiken még javítani kell.
A bajnokság kezdetéig már nem sok idő van hátra, hiszen a lányok szeptember 18-án, 18 órakor lépnek pályára a Hevesi SE csapata ellen.

A felkészülési időszakról a csapat edzője, Bárány Zsolt nyilatkozott:

Edzőmérkőzés keretén belül játszottunk a Salgótarján, a Dunakeszi, valamint a tápiószelei csapatok ellen. Sajnos, kissé késve indult el ez a szezon – ismert okok miatt-, de ettől függetlenül a csapatot próbáltuk -amennyire lehetett- egyben tartani. Úgy gondolom, hogy a lehetőségeinkhez és a körülményeinkhez képest jól teljesítünk, megpróbálunk megfelelni. Készülünk a bajnokságra, új játékosokat is sikerült igazolnunk. Egyelőre egyértelműen az a célunk, hogy egy stabil bent maradást tudjunk itt az NB II-ben elérni. Dolgozunk folyamatosan és véleményem szerint az idő előrehaladtával egyre inkább összecsiszolódnak majd a régi és az új játékosok. A célunk az, hogy biztonságosan és stabilan el tudjunk indulni a bajnokságban”

Egyesület vezetőségének megjegyzése:

A szeptember 18-i mérkőzés pontos helyszínéről mindenkit időben fogunk értesíteni, tekintettel arra, hogy a mérkőzés ugyan hazai rendezésű lenne, de Hatvan Város polgármestere jelenleg nem biztosítja a Kodály tornacsarnokának a használatát részünkre, az érvényben lévő szerződésünk ellenére sem..