Harmadszorra is sikerült!

Hatvani KSZSE – Rév ÓKSI 26:24 (12:7)
Mérkőzés időpontja
2019. 09. 29.
Nézőszám
50 fő
Játékvezetők
Aczél Attila Zsolt, Vernyik László
Játékosok
Hatvan: Kontra Dániel (kapus), Szűcs Dániel (3), Kertész Bendegúz, Tóth Botond (1), Demeter Fábió, Keller Titán, Csikós Levente (10), Krizsán Bálint (1), Kaló Ádám, Baranyi II Máté, Tamás Bálint (6), Tamás Erik, Kompolti Bálint (5), Konkoly Noel, Ozibiusz Gergő

Fiú serdülő csapatunk 2019.szeptember 29-én (vasárnap) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Rév-ÓKSI csapatát. A végeredmény 26:24 lett a javunkra, így serdülő csapatunk eddig minden mérkőzését megnyerte a 2019/2020-as bajnokságban.

A mérkőzésről a csapat edzője, Pápa János számolt be:

Jól kezdtük a mérkőzést, hiszen tempósan támadtunk és határozottan védekeztünk. A jó kapusteljesítményünkkel kiegészülve 2-3 gólos előnyre tettünk szert. A félidő közepére kicsit „megnyugodtunk” és a biztos vezetésünk tudatában hagytuk, hogy az ellenfelünk „visszajöjjön” a mérkőzésbe. Az időkérés jót tett, mert rendezni tudtuk a sorainkat és megnyugtató, 5 gólos vezetéssel mentünk pihenni a szünetben. Az öltözőben megbeszéltük, hogy folytatjuk továbbra is a gyors tempójú támadójátékunkat és megpróbáljuk rögtön a második félidő elején végleg lezárni a mérkőzést.

A fiúk ezen kérésnek eleget is tettek és sikerült ellépnünk 8 góllal. Ismét magabiztosak lettünk , de a „magabiztosságunk” majdnem a vesztünket okozta. Biztos vezetésünk tudatában még nagyobb tempóra kapcsoltunk, hiába az edzői utasítás, hogy már nem nekünk kell rohanni, hanem az ellenfélnek. 3 percen belül 5 eladott labdával „visszahoztuk” ismét a játékba az ellenfelet, akik megköszönték ezt az „ajándékot” és ki is egyenlítették az állást. A magunknak köszönhető „pánik”, viszont jót tett a játékosoknak, mert a végjátékra ismét sikerült „felébredniük” és megérdemelt győzelmet arattak az óbudai csapaton. Fontos két pont lesz ez a későbbiekre nézve, mert egy nagyon jó csapatot sikerült legyőzni ezen a hétvégén.

Gratulálok a fiúknak!