Három itt töltött szezon után búcsúzik csapatkapitányunk, Rózsa Veronika

Múlt héten csütörtökön három távozó játékostól köszöntünk el, köztük Rózsa Veronikától, aki három szezont töltött Egyesületünknél. A mérkőzést követően vele beszélgettünk a nálunk töltött időről.

Veró!Szeretnénk gratulálni, hiszen a negyedik helyen zártátok ezt a bajnokságot! Úgy gondolom, hogy a Szentendre elleni mérkőzés első félidejét látva, akár még a dobogó is meg lehetett volna. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Köszönöm a csapat nevében is a gratulációt, valamint a szurkolók biztatását. Nagyon nagyot küzdöttünk ezen a mérkőzésen szerintem mindent kiadtunk magunkból, az első félidő hihetetlenül jól sikerült. Őszintén szólva engem egy kicsit meg is lepett, hogy ilyen jól kezdtük a mérkőzést. Talán ebbe egy kicsit bele is fáradtunk, mert az első félidő végére egyre közelebb tudott hozzánk kerülni az ellenfél csapat. Nyilván egy erős csapat, nem véletlenül vannak ott a harmadik helyen. Mi a végére elfogytunk a sérülésekkel, a két percekkel, a piros lappal. Sajnos, ennyi volt ebben a mérkőzésben.

Ez volt az utolsó mérkőzésed a Hatvani KSZSE játékosaként, hiszen három itt töltött szezon után búcsúzol a csapattól és a kézilabdás pályafutásodat is befejezed. Hogyan értékelnéd az egyesületnél töltött három szezont?

Őszintén mondom, hogy nagyon örülök annak, hogy idekerültem Hatvanba. Nagyon jól éreztem magam, mindhárom évnek meg volt a maga sajátossága. A csapat is majdnem minden évben cserélődött egy kicsit, edzőváltás is volt közben, úgyhogy minden év egy kicsit másmilyen volt. Örülök, hogy itt tölthettem a kézilabdás utolsó éveimet.