Hat gólos győzelem a hétvégén

OKTAT60 Hatvani KSZSE – Hajdúböszörményi TE 26:20,(11:11)

OKTAT60 Hatvani KSZSE: Antóni – Sepsi 6, Dánffy Diána 2, Ledacs Kiss 5, Dánffy Dorina 3(2), Rózsa 9(7), Németh
Cserék: Juhász (kapus), Szikra, Tóth B. 1, Király, Farkas

Női felnőtt csapatunk 2022. április 3-án (vasárnap), 18 órakor játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését. A Hajdúböszörményi TE csapatát fogadtuk a Hatvani Sportcsarnokban, akikkel szemben az őszi fordulóban nagy gólarányú győzelmet arattunk. A győzelem most sem maradt el, itthon tudtuk tartani a két pontot.

A mérkőzést a csapat másodedzője, Répási Norbert értékelte:

Először is szeretnék gratulálni, hiszen hat gólos győzelem született a Hajdúböszörmény csapata ellen! Igaz, hogy az ősszel ez a győzelem egy kicsit magabiztosabb volt, hiszen akkor, idegenben 21 góllal győztünk. Hogyan értékelnéd a mérkőzést? Véleményed szerint mi volt az oka annak, hogy nem sikerült megismételni az őszi bravúrt?

Több tényező is befolyásolja azt, hogy miért nem voltak ott fejben a lányok. Meg kell mondanom őszintén, hogy ők is, és én is egy kicsit nagyvállról vettük a dolgot, hiszen azt gondoltuk, hogyha ősszel 21 góllal vertük őket, akkor hazai pályán még inkább magabiztosabb lesz a győzelmünk. Az első félidőben ki is ütközött ez a hozzáállásunk, hiszen sem védekezésben, sem pedig támadásban nem tudtuk hozni a megfelelő szintet, amit az ellenfél ki is használt, hiszen döntetlen eredménnyel kezdtük meg a második félidőt.

Mit mondtál a lányoknak a szünetben?

A védekezés keménységére próbáltam meg felhívni a figyelmet, hiszen az nagyon gyenge volt az első játékrészben, illetve a támadások pontosságára, hiszen sok volt a technikai hiba.

Csütörtökön a Debrecen csapatával mérkőzünk meg idegenben. Hogyan készültök arra?

Ugyanúgy, mint eddig. Edzünk, gyakorlunk és meglátjuk, hogy mi lesz az eredmény!

Gratulálok! További jó felkészülést!

Köszönjük!