Hat mérkőzésből, hat győzelem!

Felnőtt női csapatunknak itt volt az esélye, hogy egy nagyot lépjen végső célja felé, ami a felsőházi szereplés. Nos, lányaink éltek is vele!
A bajnokság harmadik helyezettjét sikerült megverniük hazai pályán, ezzel a tabella negyedik helyére kerültek és hangosan kopognak a felsőház ajtaján.  Miután a megyei bajnokság két csoportban játszik, így az alapszakasz végén a csoportok első négy helyezettje egymás közötti játékkal dönti el, a végső sorrendet.

A mérkőzésről átlövőnk, Oláh Juhász Anita és a csapat edzője, Bárány Zsolt számol be nektek.

Oláh Juhász Anita

Egy nagyon jó csapatot győztünk le, akik jóval előttünk álltak a tabellán, ám ezt a csodát mi mégis megtettük. Milyen volt a mérkőzés belülről?
„Egy nagyon nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiszen az első félidő nehezen indult. Védekezésben nagyon oda tettük magunkat, viszont támadásaink nem igazán sikerültek. A második játékrészt már eredményesebben kezdtük, sikeresebbek voltunk, és véleményem szerint az ellenfél itt, mintha kicsit fel is adta volna a találkozót.

Nagyon jó volt a csapat, és működött az összhang köztünk. Tudtuk, hogy nagyon nehéz lesz ez a mérkőzés és a 2 pont megszerzése, de megcsináltuk!”

A csapat most hat mérkőzésből hatot megnyert az utóbbi időben. Mit gondolsz miben változott az együttes a kezdeti nehézségek után?
„Azt hiszen az mindent el árul, hogy 6-ból 6-ot megnyertünk. Nagyon sokat változott a csapat, úgy érzem jobbak lettünk!”

Bárány Zsolt

Mester 6-ból 6! Milyennek találta a találkozót?
„Én úgy gondolom, hogy a mérkőzés tétje is rá nyomta a súlyát a találkozóra, hiszen a lányok tisztába voltak vele, hogy mivel jár ez a két pont, ha sikerül nyernünk. Látszott is, hogy egyszer jobban ment a játék, máskor viszont kevésbe. De, ami jól jellemzi ezt a csapatot a tavaszi szezon alatt az az akarat, ami most is megmentette a csapatot.”

Jövő héten papíron egy kötelező győzelem vár ránk. Hogy készül a csapat?
„Igazából, mi nem a tabellát nézzük, hanem az ellenfelünket, akit meg kell vernünk. Ha azzal foglalkoznánk, hogy az ellenfeleink hol állnak a tabellán hozzánk képest, akkor az már régen rossz. Kitűztünk egy célt magunk elé és ebből már nem fogunk engedni!”

Lányaink a hétvégén nem lépnek pályára. Legközelebb március 25-én (vasárnap) mérkőznek meg, ahol is a tavaszi alapszakasz utolsó mérkőzését játszák a Sülysápi SE ellen, idegenben. A találkozóról bővebben a jövőhét folyamán írunk.

Gratulálunk Lányok!