A Hatvani Atlétika utánpótlása is megállja a helyét országos szinten

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a május 18.-i közgyűlésen egyesületünk tagjai egyhangúan megszavazták, hogy a Hatvani Szabadidősport Egyesület csatlakozzon szervezetünkhez, ezzel létrehozva a HKSZSE Atlétikai szakosztályát. Így ezentúl oldalunk beszámol a hatvani atlétikai sport történéseiről, valamint eredményeiről is.

Gémesi Ildikó az Atlétikai szakosztály edzőjének értékelőét olvashatják:

Nemzetközi Gyermek Atlétikai verseny
Debrecenben ismerkedtünk a nemzetközi mezőnnyel is.

Kovács Gyula emlékverseny
Debrecen, 2017. május 27. (szombat)

Kicsit nagyobb falatnak ígérkezett a debreceni nemzetközi mezőny. Atléta palántáink azonban rendkívül jól vették ezt az akadályt is. Kicsi koruk ellenére fegyelmezetten, feladatra koncentráltan, hatalmas küzdeni tudással versenyeztek, melynek eredményeképpen mindenki éremmel térhetett haza. Legkisebb tagja a csoportnak (Ruis Gréta) is döntőbe került 60 méteren, pedig ő még csak jövőre lesz gyermekversenyző korú, amikor is már “rutinosan” küzdhet a dobogós helyezésekért.

Bátran, bizalommal tekintek a jövőbe, ami a 2017-es Atlétikai Újonc Magyar Bajnokságot jelenti, hiszen egyesületünk utánpótlásával országos szinten is lehet számolni. Mindez azonban még csak a tehetség, kérdés az, hogy milyen körülmények között, milyen rendszerességgel, mennyi edzésmunkát tudunk elvégezni addig. Júliusban pihenünk, majd az augusztusi edzőtábor várja a gyerekeket, ahol már elkezdjük felkészülésünket az őszi futóversenyekre.

Gyurovics Marcell III. hely kislabda hajítás, VI. hely távolugrás
Fehér Mátyás III. hely 60m síkfutás, VII. hely távolugrás
Balázs Gergely I. hely 300m síkfutás, IV. hely távolugrás
Füsti-Molnár Zsófi II. hely 300m síkfutás, V. hely 60m síkfutás
Sáfrán Boglárka I. hely kislabda hajítás, III. hely 60m síkfutás
Ruis Gréta VI. hely 60m síkfutás (Grétike a nagyokkal versenyezve jutott döntőbe!!!)

Eredményes évet zártunk a feladatra felkészült önálló, küzdeni képes utánpótlásainkkal. Itt a jövőnk 🙂