Hatvani KSZSE –  Budapesti Honvéd SE ifjúsági mérkőzés

Hatvani KSZSE – Budapesti Honvéd SE 18:38 (11:19)

Hatvani KSZSE: Kométh, Antalóczy, Imre-3, Molnár-4, Fehér-2, Kátai, Bodó-1, Schrötter-1, Fodor, Nagy-7
Játékvezetők: Hasilló Laura, Pető Kata
Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola Tornacsarnok
Nézőszám: 32 néző

Férfi ifjúsági csapatunk a hétvégén a bajnokság jelenlegi második helyezettjével, a Budapesti Honvéd SE együttesével találkozott. A hazai pályán lejátszott találkozón a fiúk tisztességgel helyt álltak, de a lényegesebben nagyobb játékerőt képviselő ellenfelünk győzelme, egy percig sem forgott veszélyben. A mérkőzésről a csapat edzője, Kovács Tibor számolt be.

„Vasárnap a bajnoki címért küzdő Honvéd csapatával találkoztunk és szenvedtünk tisztességesnek mondható vereséget.

 Sajnos, három játékosunk is hiányzott, ráadásul a padon helyet foglaló egyik játékosom is sérült, tehát rá sem számíthattunk.

 Az első félidőben még elég jól tartottuk magunkat, viszonylag szoros volt a mérkőzés, de a második játékrészben már egyértelművé vált a helyzet, mivel egyetlen mezőny játékost tudtam csak cserélni.

A fiatalok becsületesen végig küzdötték az összecsapást és elégedett vagyok, mind a hozzáállásukkal, mind a mutatott játékkal, még akkor is, ha sok a javítani való.

Úgy gondolom teljes kerettel tíz gólon belül maradtunk volna, ami nagy fegyvertény lehetett volna.

 Annak nagyon örülök, hogy ezen a mérkőzésen azok is sok lehetőséget kaptak a játékra, akik az előző találkozókon kevesebb játéklehetőséghez jutottak. Általánosságban jó teljesítményt is nyújtottak a srácok.

 Következő mérkőzésünk a Budapesti Elektromos SE ellen vívjuk, az ő pályájukon, 13:00-tól.”