Hatvani KSZSE – Fényképek

Kedves kézilabda szurkolók!
Kedves Szülők!
Kedves Sportolók!

Egyesületünk nevében arra kérjük Önöket, hogy amennyiben kilátogatnak a Hatvani KSZSE mérkőzéseire, – akár a felnőtt, akár a korosztályos találkozókra -, és ott készítenek fotókat az eseményről, juttassák el nekünk azokat.

Közismert, hogy Egyesületünknek nincs elég anyagi lehetősége arra, hogy külön munkatársat foglalkoztasson annak érdekében, hogy a társadalmi kapcsolatokat ápolja, és ennek keretein belül például a mérkőzéseken fényképeket készítsen. Az OK-TAT-60 Kft., mint a férfi csapat névadó szponzora –tulajdonosa egyesületünk alelnöke- sokat segít ebben, hiszen kezelik web-és Facebook, illetve az Instagram felületünket. Természetesen ők sem tudnak mindig, mindenhol ott lenni, ezért szükség van az Önök segítségére annak érdekében, hogy egyesületünk életéről, csapataink szerepléseiről beszámolhassunk.

Az edzők partnerek ebben, hiszen ma már szinte minden mérkőzésről küldenek néhány soros beszámolót, és amennyiben módjuk és lehetőségük van, néhány fényképet is. Ezek azonban elsősorban a mérkőzések előtt, vagy után készülnek, mivel a mérkőzések ideje alatt természetesen az alapfeladatukkal foglalkoznak, ami a csapatok irányítása. Ezért kérünk mindenkit arra, hogy aki részt vesz szurkolóként, szülőként, vagy sportolóként ezeken a találkozókon, és készít „életképeket”, vagy a mérkőzésről fotókat, az juttassa el a részünkre!

Nagyon jó képeket találunk időnként a csapatok zárt Facebook oldalán, aminek a tartalma és a minősége is olyan, amit szívesen megjelentetnénk, annak érdekében, hogy minél több emberhez eljussanak ezek a „pillanatok”.

Az elkészített fotókat a Hatvani KSZSE Facebook oldalán üzenet formájában várjuk, illetve az alábbi email címre is kérjük elküldeni azokat: info@szombatilajos.hu

Segítségüket és együttműködésüket előre is köszönjük!