Hatvani KSZSE – KASE női felnőtt csapatunk első mérkőzése

Megkezdi 2017-2018-as szezon bajnoki szereplését egyesületünk női felnőtt csapata. Első mérkőzésünket a Kántor Anikó Sport Egyesület ellen vívjuk szeptember 17-én (vasárnap) 14:00-kor, hazai pályán.

Csapatunknak a tavalyi szezonban sajnos nem sikerült a Pest megyei női felnőtt-B csoportjának felsőházába kerülni, így az alsó házban fejezték be az idényt. Így idén lányaink elsődleges célja a felsőházba kerülni, ahol jó játékkal minél előkelőbb helyezést szeretnének elérni.

Együttesünknél voltak távozók a nyáron, viszont érkeztek hozzánk új tehetséges játékosok is, akikkel ezt a célt idén talán elérhetjük. Lányaink már augusztus elején megkezdte a nyári felkészülést, ahol a technikai és erőnléti edzések mellett felkészülési mérkőzéseket is játszottak, ahol Gulyás József a csapat vezetőedzője kipróbálhatta az új taktikákat, valamint az újonnan érkező játékosok is szerephez juthattak a már itt játszó lányok mellett.

Így másfél hónap felkészülés után, erőtől duzzadva várja csapatunk a KASE együttesét, akik ellen talán már megszerezhetjük első győzelmünket a szezon során.

Kérünk minden kedves HKSZSE szurkolót és kézilabda szerelmest, hogy jövőhét vasárnap 14:00-kor a jöjjön el Kodály Zoltán Általános Iskola tornatermébe, és drukkoljon lányainknak!

Hajrá Hatvani KSZSE! Hajrá Hatvani Lányok!

 

A lányok őszi mérkőzéseiről készült naptárat itt találják: