Hatvani KSZSE- Martonvásári KSE 38:27 (22:11)

Hatvani KSZSE – Martonvásári KSE 38:27 (22:11)
Mérkőzés időpontja
2018. 11. 10. 17:00
Nézőszám
35 fő
Játékvezetők
Dohány József, Nagy László
Edző / gyúró
Répási Norbert / Kiss Pál
Kiállítások
8 ill. 4 perc
Hétméteresek
5/4 ill. 6/4
Hatvani KSZSE
Juhász Enikő – Krizsán 1, Oláh 1 (1), Petri, Németh 9 (1), Braun 7 (2), Besze 1, Szekeres, Czakó 19, Balugyánszki

Női ifjúsági csapatunk 2018. november 10-én (szombaton) játszotta soron következő mérkőzését a Martonvásár KSE csapatával. A lányok végül 38:27-re győzték le az ellenfelüket.

A mérkőzésről a csapat edzője, Répási Norbert számolt be:

Répási Norbert
edző

Papírforma szerint nekünk volt nagyobb esélyünk ezen a mérkőzésen, amit a lányok be is bizonyítottak. Az első percektől kezdve irányítottuk a mérkőzést, és gyorsan kilenc gólos vezetést szereztünk.

Egy idő után azonban a lányok számomra ismeretlen ok miatt elbizonytalanodtak, megtorpantak és ennek eredményeként az ellenfél hat gólra zárkózott fel. A lányok ezt követően –rövid edzői eligazítás után- észbe kaptak és újra magabiztosan játszottak és stabilan tartottuk a tíz gólos előnyünket. A második félidő eleje azonban nem úgy alakult, ahogy azt terveztük és ebben az időszakban rengeteg hibát vétettünk. Időkérésnél egy kicsit rendbe kellett tennem a lányok „gondolatait”, így újra elkezdtük növelni a gólkülönbséget. Végül 38:27-es győzelemmel sikerült szereznünk és ezzel itthon tartottuk a két pontot. A mérkőzés után azonban felemás érzéseim vannak, mert részben örülök a győzelemnek, de ugyanakkor bosszankodom is a fegyelmezetlen játék miatt.