Hatvani KSZSE – Százhalombattai NKKSE – 19:32 (12:12) – 2017. 03. 05.

Együttesünk vasárnap délelőtt fogadta hazai pályán a százhalombattai csapatot. Nem jó előjelekkel készültünk a mérkőzésre, mert Vass Tamara kiválásával – aki kölcsönbe az NB II-es Hevesnél játszik- átmenetileg nélkülöznünk kell a házi gólkirálynőt. Gulyás József edzőnek tovább nehezítette a feladatát, hogy nagyon sok sérültünk volt, így tartalékként összesen egy kapussal és három mezőnyjátékossal számolhatott. A játékosok közül többen számukra teljesen szokatlan poszton kell játszani, mert a csapatunkat olyan sérüléshullám érte utol, amire történetünk során még nem volt példa.

Ennek ellenére az első félidőt nagyon jól kezdtük, végig vezettünk 2-3 góllal és ellenfelünknek csak az utolsó percekben sikerült egyenlítenie. Sajnos a 2. félidőben teljesen szétcsúsztunk, az első negyed órában összesen 2 gólt tudtunk szerezni, míg ellenfelünk egyre magabiztosabbá vált és ezt az előnyt képes volt gólokra váltani.

Bízom benne, hogy sérültjeink egy része a következő bajnoki mérkőzésre felgyógyul és jobb eredményt tudunk elérni a vasárnapinál.