Hatvani KSZSE Turán is

Az elmúlt évben a turai önkormányzattal létrejött együttműködés eredményeként egyre több utánpótlás korú játékos érkezik az Egyesületünkhöz.
A tegnapi nap folyamán Egyesületünk alelnöke, Szombati Lajos úr, és Egyesületünk utánpótlás igazgatója, Bárány Zsolt látogattak el az LU14-es korosztály edzésére.
A lányoknak heti három alkalommal van edzésük, melyből kettőt Horváth Zoltán, turai testnevelő tanár tart, egyet pedig Egyesületünk edzője, Vas Tamara. A látogatás célja az volt, hogy megbeszéljék az elmúlt időszakot, illetve az utánpótlás igazgató ismertette a tavaszi szezon programjait. A terveink között az szerepel, hogy bár hamarosan beköltözünk a hatvani sportcsarnokba, a lányok mérkőzéseit továbbra is Turán rendezzük meg. Bízunk abban, hogy a szülőkön és a barátokon kívül sokan kilátogatnak majd a mérkőzéseikre.
A lányok egy új egyesületi melegítőt is kapnak, ennek méretpróbái is megtörtént a tegnapi nap során. A feliratozás után kerülnek az új felszerelések kiosztásra és reméljük, hogy már a következő bajnoki fordulóra ebben utazhatnak a lányok.
Hamarosan szülői értekezletet is fogunk tartani, illetve a turai fiúk is lehetőséget kapnak arra, hogy Egyesületünknél sportolhassanak.