Hatvani KSZSE új eszközei

Örömmel mutatjuk be nektek Egyesületünk legújabb technikai eszközeit, melyek az elmúlt napokban érkeztek meg, és már használatba is vettük. Ezeket többségében TAO támogatásból szereztük be, illetve szponzori segítséget is kaptunk ezek megvásárlásához.

Beszereztünk laptopot, asztali számítógépet, és monitort, továbbá videokamerát, és ehhez tartozó állványt, mikrofont, memória kártyákat, valamint tartalék akkumulátort, de sikerült beszereznünk egy kivetítőt is.

A Hatvani KSZSE első saját videokameráját tudta megvásárolni, ezzel új lehetőséget teremtettünk az Egyesület számára, hiszen a mérkőzések rögzítését eddig csak szponzori segítséggel tudtuk megoldani.

A laptopot elsősorban a mérkőzések során, az elektronikus jegyzőkönyvek kitöltésére használjuk. Az asztali számítógép, illetve a monitor az irodai adminisztrációt és az Egyesülettel kapcsolatos mindennapi teendőket könnyíti meg, illetve rendelkezésre áll az edzőknek is.

A projektort nagyon jól tudjuk majd használni az edzések, illetve a mérkőzéseink elemzésénél is.

Fontos volt Egyesületünk számára a technikai területen való fejlesztés is, hiszen elengedhetetlen a modern technológiák használata a mindennapokban.

Szeretnénk megköszönni támogatóinknak a segítséget, mert így nem csak az alapeszközöket, hanem az ehhez szükséges kiegészítőket is meg tudtuk vásárolni.

Köszönjük!