Hazai pályán a Gyöngyös csapata ellen

Hatvani KSZSE- HE-DO B.Braun Gyöngyös 22:33

Férfi felnőtt csapatunk 2020.január 17-én (pénteken) hazai pályán játszotta a Liga Kupa mérkőzés visszavágóját a Gyöngyös csapata ellen. A győzelem végül ismét a gyöngyösieké lett.

A mérkőzésről, néhány nappal később a csapat edzőjét, Bárány Zsoltot kérdeztük.

Zsolt! Kérlek, értékeld a pénteki Liga Kupa mérkőzést! Sokan arra számítottak, hogy mivel idegenben „csak” 5 góllal kaptunk ki, itthon ezen tudunk szépíteni! 2018-ban, amikor ugyanezzel a csapattal Magyar Kupa mérkőzést játszottunk 12 góllal kaptunk ki, most 11- el maradtunk alul.

Igen, de úgy gondolom, hogy el kell különíteni a dolgokat, hiszen ez egy felkészülési időszak. Itt is szeretném elmondani, hogy egy edzőtábornak a kellős közepéből jöttünk ki. A fiúkon pénteken azért már látható volt a fáradtság. A szerdai nap még csak az első napja volt az edzőtábornak. A fiúk terhelés alatt voltak, ezen a mérkőzésen igazából az volt a lényeg, hogy mindenki játsszon. Nagyon fontos számomra és hangsúlyozom is folyamatosan- és a felkészülés alatt is azt fogom mondani-, hogy engem a bajnokság érdekel, nekünk az a legfontosabb, ott kell teljesítenünk. Addigra kell „összerakni” magunkat, hogy ilyen „meglepetések”, mint amilyenek ma is voltak ne legyenek a későbbiekben. Azonban hogyha jobban megnézzük a 25. percben még „X” volt az állás. Elment a meccsnek közel a fele és egy nagyon szoros eredmény volt a két csapat között, sőt vezettünk is. Valamikor meg kell lépni egy mérkőzés alatt, hogy cserélni kell és sajnos most a cserék nem úgy hozták a dolgot, ahogy azt kellett volna, illetve azt is tudomásul kell venni, hogy a csapatban rengeteg sérült van a kezdősorból, pl: Bali Richárd, Vad Zsigmond.

A kapuban sem az ifista korú Juhász Krisztián szokott lenni, hanem Szarvas András, de jelenleg ő is sérült. Voltak olyanok is, akik betegen léptek pályára és most épültek fel, tehát nem éppen a legjobb állapotban voltunk, de azt gondolom, hogy aki felmegy és vállalja a játékot, annak teljesíteni kell! A konzekvenciákat sajnos le kell vonni, ez már a második felkészülési mérkőzés volt, és meg kell, hogy mondjuk vannak olyan játékosok, akik a többiekhez képest eléggé le vannak maradva.