Hetedik hely jövünk!

Felnőtt női csapatunk a hétvégén játszotta az utolsó hazai mérkőzését a 2017/2018-as bajnoki szezonban. Május 20-án (vasárnap) a lányaink itthon fogadták a Pásztói KC együttesét, akikkel a bajnokság hetedik helyezésének megszerzéséért szálltunk harcba. A csapat a  kezdeti nehézségek ellenére magabiztos győzelmet aratott, ezzel kilenc gólos előnnyel várhatják a hétvégén esedékes visszavágót. A mérkőzésről a csapat edzője, Bárány Zsolt számolt be.

„A hétvégén a bajnokság hetedik helyéért szálltunk szembe a Pásztói KC-vel, akikkel az utolsó hazai mérkőzésünket vívtuk a 2017/2018-as bajnokságban. Személy szerint úgy gondolom, hogy a teljesítményünkkel megérdemeltük volna, ha magasabb pozícióért is küzdhetünk, azonban ez idén nem jött össze.

Amellett, hogy a hetedik helyért küzdöttünk meg egymással, azon kívül számunkra ez egy presztízsmérkőzés is volt, hiszen ellenfelünk a bajnokság alapszakasza során kétszer is megvert minket. Így hát fűtött minket a bizonyítási vágy.

Az első félidőt kissé döcögősen kezdtük meg, eléggé idegesen és kapkodva játszottunk. Sok volt a technikai probléma, de ez betudható a túlzott bizonyítási vágynak.

Ezeknek köszönhetően ellenfelünknek sikerült meglépnie négy góllal, azonban a félidőhöz közeledve a lányoknak sikerült ledolgozniuk a hátrányukat.

A második félidőben már minden úgy alakult, ahogy azt mi akartuk. A lányok sokkal koncentráltabbak voltak, jobban teljesítettek elől is és hátul is, ami mellé társult egy jó kapusteljesítmény is.

Ezek összessége okozta, hogy a második játékrészt„ könnyen tudtuk hozni”, amivel egy aránylag magabiztos kilenc gólos győzelmet tudtunk kiharcolni.

Május 27-én (vasárnap) lesz a visszavágó mérkőzés, ahol nagyon szeretnénk idegenben is megszerezni a győzelmet. Amennyiben ez sikerül, akkor a felsőház hetedik helyén zárnánk az idei bajnokságot, ami az előzetes célokat figyelembe véve, nem egy rossz eredmény.

Minden esélyünk megvan arra, hogy győzzünk, és arra is,  hogy szépen tudjuk zárni az évet.”

Kérünk minden szurkolót, hogy május 27-én (vasárnap) kísérjék el csapatunkat utolsó bajnoki mérkőzésükre ebben a bajnoki szezonban, és a helyszínen drukkoljanak lányainknak!

Hajrá lányok!
Hajrá Hatvani KSZSE!