Hevesre került a MOL-PICK SZEGED férfi csapatának meze!

A 2018. december 09-re meghirdetett jótékonysági akciónk keretében szervezett licit, melyet a Magyar Máltai Szeretetszolgálat hatvani szervezetével közösen indítottunk, tegnap 12 órakor ért véget.
Mint közismert, Bárány Zsolt, az Egyesület utánpótlás igazgatójának (a női és a férfi csapat edzője) segítségével a MOL-PICK SZEGED férfi csapatának mezét bocsájtottuk árverésre.

A mezt a csapat játékosai aláírták, ez tetté még értékesebbé.

A tegnap délben véget ért licit végén, Báder Csaba úr által felajánlott 50.000 forintért kelt el a mez. A boldog tulajdonos a mai nap folyamán a mezt át is vette, illetve gondoskodott az összeg átutalására a Magyar Máltai Szeretetszolgálat számlájára, melyből még karácsonyi ajándékokat is tudnak vásárolni a rászoruló családok részére.

Csaba, honnan szereztél tudomást az árverésről?
Facebook oldalon láttam ezt a nagyszerű felhívást és egyből kaptam is az alkalmon.

Meg van-e már a helye, ahol ezt tárolni fogod, hogyha igen, hol?
Igen, természetesen már meg van a helye az új otthonomban, a szintén dedikált veszprémi csapat meze mellé fogom tenni, így a két gigászi csapat meze egymás mellett lesz.

Hevesen és környéken te közismert vagy arról, hogy szívvel-lélekkel dolgozol a közösségért, és bizony a sporttól sem állsz távol. Sportolsz, vagy sportoltál valamit korábban?
Kisgyermek koromban kézilabdáztam és sakkoztam, később az „öreg” csapattal terem fociztunk, de sajnos a térdem most már nem teszi lehetővé, hogy sportoljak.

Hogyan telnek majd az ünnepek?
Az idei karácsonyt már az új otthonunkba töltjük, azt gondolom, hogy ránk fér már a pihenés.

Csaba! Szeretném még egyszer megköszönni a segítséget az Egyesület és a Máltai
Szeretetszolgálat nevében és kívánunk neked és a családodnak Békés Karácsonyi Ünnepeket és Sikerekben Gazdag Boldog Új Évet!
Én is köszönöm, örülök, hogy részese lehettem ennek a jótékonysági felhívásnak és nem mellékesen a meznek is nagyon örülök. Én is kívánok mindenkinek Kellemes Ünnepeket és további sok sikert!