HKSZSE saját cikkei

Örömmel számolhatunk be arról, hogy a tavasszal elkezdett média felületeink megújítása jó irányba halad, hiszen saját magunk által készített cikkek egyre több és több emberhez ér el.

A HKSZSE média felületein a folyamatos újítások mellett igyekszünk, naponta jelentkezni friss hírekkel, információkkal, összefoglalókkal az egyesület csapatairól, valamint az egyesület életéről, mindennapjainkról.

Ezek a folyamatosan megjelenő tudósítások, képek, mára komoly elérést tudnak produkálni a felhasználók körében. Átlagos elérés 1500-2000 fő, de vannak olyan bejegyzéseink amik, 4000-5000 emberhez is eljutnak.

Top 5-ös listánk:

 1. Kézilabda toborzó kép (gyermek) 5700 ember
 2. Építési Engedély elfogadása 4600 ember
  https://hatvanikszse.hu/celegyenes/
 1. Új Férfi Plakát kép 4000 ember
 2. Meg van az első győzelem lányainknak 3500 ember
  https://hatvanikszse.hu/meg-van-az-elso-gyozelem-lanyainknak/
 1. Fejlődik a Hatvani Kézilabda 2800 ember
  https://hatvanikszse.hu/fejlodik-hatvanban-kezilabda/

Ezeket a számokat nem érhettük volna el nélkületek! A sok like, a sok megosztásnak köszönhetően eljuttattátok ezeket a bejegyzéseket nagyon sok emberhez, addig még talán nem ismerték a HKSZSE eredményeit.

Egyesületünk nevében, Köszönjük!

A hivatalos holnapunkon a https://hatvanikszse.hu/ -n, pedig átléptük a 230 megjelentett cikket, ami jól mutatja a média felületeink fejlődését, hiszen mára minden hétköznap jelenik meg egy, vagy több cikkünk is.

Továbbra is várjuk a megosztásokat, a sok like-ot, amivel még több emberhez eljuttathatjátok magát az egyesületünket!