Hurrá, táborozunk! /1. rész/

2020. június 23-án (kedden) reggel indultak útnak a Kodály parkolójából Egyesületünk sportolói és edzői, akik idén is – ahogy az elmúlt években is- Mátraderecskén táboroznak majd.

Egy korábbi posztunkban már beszámoltunk arról, hogy a táborban 1-2 edző kivétel minden korosztályos edző részt fog venni, akik kétnaponta fogják majd egymást váltani. Természetesen, az indulásnál mi is ott voltunk, készítettünk fotókat, és riportokat.
A tábori élet mindennapjairól folyamatosan beszámolunk, hiszen az edzők folyamatosan készítenek fotókat, melyeket veletek is megosztunk, illetve pénteken mi magunk is meglátogatjuk a gyerekeket a táborban.

Albert Adrián Martin

Adrián, melyik csapatban játszol?

Az FU14 csapat tagja vagyok.

Most mész először a táborba, vagy már az előző években is voltál?

Tavaly is voltam már a táborban, úgyhogy ez lesz a második alkalom.

Milyen volt a tavalyi tábor? Milyen élményekkel gazdagodtál? Miket csináltatok?

Inkább játékos edzéseket tartottak nekünk az edzők, amik véleményem szerint nagyon jók, és hasznosak voltak, hiszen nagyban segítették a következő szezonra való felkészülésünket. Nagyon jó volt a társaság, a tábor is nagyon tetszett. Voltunk strandolni is, és rengeteget nevettünk, így nem volt kérdés számomra, hogyha idén is van ilyen lehetőség, akkor megyek-e.

Bali Viktória Emma

Viki, melyik csapatban játszol?

Az LU13-as csapat tagja vagyok.

Most mész először a táborba, vagy már az előző években is voltál?

Nem most megyek először a táborba, idén ez már a negyedik alkalom lesz.

Akkor te már rutinos táborozónak számítasz. Mi a véleményed az előző évekről, hogy tetszett a tábor, milyen élményekkel gazdagodtál?

Nagyon jól éreztem magamat, rengeteg játékos feladat volt, a csapattársaimmal és a barátnőimmel voltam együtt, és nagyon sokat nevettünk. Minden évben voltunk strandolni, amit nagyon élveztünk, reméljük, hogy az időjárás idén is lehetővé teszi, hogy el tudjunk menni.