Idén sem marad el a kézilabda tábor

Ahogyan minden évben, úgy idén is megszervezésre kerül a mátraderecskei kézilabda tábor a 10-14 év közötti korosztály számára.

A tábor menetéről, és arról, hogy milyen programok várnak a gyerekekre, Egyesületünk utánpótlás igazgatóját, Ocsovai Zsoltot kérdeztük.

Zsolt! Idén, már sokadik alkalommal szervezi meg az Egyesület a mátraderecskei kézilabdatábort. Hány gyermek megy most táborozni, és hány edző kíséri el őket?

Szerencsére a járványhelyzet úgy alakult, hogy idén is megtudjuk szervezni a tábort. A mostani táborba 31 gyermek fog részt venni. A táborba 1-2 edző kivételével minden korosztályos edző részt fog venni. Úgy alakítottuk, hogy kis csoportokban történnek majd a foglalkozások. Minden nap 4-5 edző lesz jelen, és dolgozik majd a gyerekkel. Kétnaponta fogják váltani egymást az edzők. Reméljük, hogy ez is hoz majd egy kis változatosságot a gyerekeknek, hogy mindenki kicsit más munkát végez majd velük.

Mettől meddig a tábor, és milyen programok várnak a gyerekekre?

A táborba június 23-án kedden, reggel 8-kor indulunk és június 28-án, vasárnap délelőtt érkezünk majd haza. Természetesen az edzések mellett szeretnénk minél színesebbé tenni a gyerekek programjait. Tervben van strandolás, bízunk benne, hogy az időjárás majd engedi, illetve mindenképpen szeretnénk elmenni a Siroki várhoz, és a Recski kényszermunkatábort is meglátogatjuk majd. Tervezzük továbbá, hogy sok csapatépítő, és játékos feladattal szórakoztatjuk a gyerekeket.