IFI csapatunk: Hatvani KSZSE – Városi Sportegyesület Dunakeszi 31:39 (9:19)

Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola
Nézőszám: 67 néző
Játékvezetők: Aczél Attila Zsolt, Gulyás Gábor
Hatvani KSZSE: Kométh, Antalóczy, Imre-5, Molnár-9, Fehér, Kátai, Kovács-5, Takács-4, Vasas, Bodó, Fodor, Nagy-8, Schrötter

Férfi ifjúsági csapatunk a hétvégén, hazai pályán fogadta a Városi Sportegyesület Dunakeszi együttesét. A vasárnapi találkozón fiaink egy gyengébb első félidőt követően szépen felzárkóztak a második játékrészben, és végül, ha nem is sokkal, de vereséget szenvedtek. Az összecsapásról a csapat edzője, Kovács Tibor számol be.

„Vasárnap az első helyért küzdő és időközben azt átvevő Dunakeszi csapatával mérkőztünk meg. Egyértelmű esélyesei voltak a találkozónak, amit az elején be is bizonyítottak, támadásaik rendre góllal végződtek, míg mi a legnagyobb helyzeteinket is kihagytuk. Ennek hatására védekezést váltottunk, de sajnos ez nem befolyásolta a támadásaik kimenetelét, így 10 gólos hátrányban mentünk szünetre.

A második félidő elején 7-6 elleni játékot játszottunk, de az eddigi tapasztalatokkal ellentétben abszolút melléfogás volt, utána viszont Imre Viktor behozatala szélről irányítóba és Kovács Gergő beállóba állítása, illetve az 5-1-es védekezésre átállás merőben megváltoztatta a játék képét, a mi javunkra. Ekkor már az ellenfél cserélgetni is kezdett és ezért  a második félidőt megnyertük. A mérkőzés utolsó 20 perce nagyon tetszett és erre úgy gondolom, hogy a későbbiekben lehet építeni.

Játékosainknak alapvető fizikai hátránya van az idősebb játékosokkal szemben, ezért még csak időszakokra tudjuk felvenni a versenyt az ilyen ellenfelekkel.

A csapatból kiemelném Molnár Mátét, Kométh Márkot, illetve a második félidei játékuk miatt, Nagy Gergelyt, Kovács Gergőt, Takács Milánt és Imre Viktort!

Következő mérkőzésünk vasárnap (március 25-én) a Budakalász otthonában lesz, bízom benne, hogy ezúttal sikerrel vesszük az akadályt!”