Ifjúsági csapat: Hatvani KSZSE-Gödöllői KC 29:30 (16:15)

Helyszín: Hatvan, Kodály Zoltán Értéközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola Tornacsarnoka
Mérkőzés Játékvezetői: Kis Kornél, Vernyik László
HKSZSE: Antalóczy, Imre 9, Nagy 4, Baranyi 12, Kovács 1, Fehér 2, Schrötter 1, Fodor, Vasas, Balog, Kátai, Bodó
Nézőszám: 25 néző

A csapat edzőjének, Kovács Tibornak a beszámolóját olvashatjátok:

Ismét szoros mérkőzést játszottunk egy jól felkészült társaság ellen. A találkozó elejétől a végéig fej-fej mellett haladtak a csapatok, egyenlő erők küzdelmét láthatták a nézők.

A mérkőzés nagyobb részében mi tartottuk kezünkben, ám az ellenfél a két szervező játékosunkat szoros emberfogással kezdte követni, így nehezítve a támadásaink szervezését. Azonban, így is akadt bőven lehetőségünk, de egyrészt a szélekről, másrészt indításokból túl sok lehetőséget hagytunk ki. Amennyiben higgadtabbak, pontosabbak vagyunk négy-ötgólos előnyre is szert tehettünk volna, és akkor próbálkozhattak volna már bármivel.

Sajnos nem így alakult, ezáltal egy nyerhető mérkőzést veszítettünk el egy góllal. A fiatalok harcolni vágyásával és a küzdeni akarásával elégedett vagyok, számtalan szép és igazán látványos megoldást láthattunk akár támadásban, akár védekezésben. Ehhez hasonló mérkőzések kellenek ahhoz, hogy a jövőben mi jöjjünk ki győztesen ezekből. Egy játékosunk sérülten, míg egy másik betegen is vállalta a játékot, ami szintén nagy büszkeséggel tölt el.

Köszönjük a biztatást a szurkolóknak!

Szombaton (november 25) idegenben, a Budapesti Honvéd SE ellenfogunk pályára lépni, 16:00-kor.