Ifjúsági és Serdülő csapatainak felkészülése

Ifjúsági és serdülő csapatunk július 30-án kezdte meg a felkészülést a 2018/2019-es bajnokságra. Közel negyven játékos a szeptemberi iskolakezdésig napi két edzéssel tölti majd el a hétköznapjait. Az edzések változatosan, több helyszínen, a Hatvani Kodály Zoltán Értékközvetítő és Képességfejlesztő Általános Iskola tornacsarnokában, a Népkertben, a Hatvani Strandfürdőben, a B40 Fitness Centrumban, illetve a Kodály padlócseréjének felújítása alatt Kartalon vendégeskedve zajlanak majd. A csapatok felkészítését Pápa János, Vad Zsigmond és Szarvas Ádám edzők végzik. 2018 augusztus 13-án Kisvárdára utazik mindkét korosztályos csapat edzőtáborba, ahol augusztus 17-ig napi három edzést tartanak. A hét második felében edzőmérkőzést is játszanak a Kisvárdai KC korosztályos csapatai ellen. A hazai edzőmérkőzéseink egyelőre még nincsenek lekötve. A tornacsarnok felújítását követően, szeptember 1. után szeretnénk több hazai mérkőzést vívni.

A bajnokság mindkét korosztályos csapatnak szeptember közepén kezdődik meg. A csoportok sorsolása még nem történt meg, ezért az elvárásokról nem lehet még nyilatkozni. Ami biztos, hogy a hatvani csapat a serdülő bajnokságban most indul először, ezért ez a bajnokság egy „új színfolt” Egyesületünk életében. A játékos állományban is történtek változások, több gyöngyösi nevelésű játékos követi nevelőedzőjét Hatvanba,

  Juhász Krisztián /kapus/
  Molnár Ádám /átlövő/
  Előházi Máté /irányító/szélső/
  Tóth Balázs /beálló/
  Gyuris Bálint /szélső/
  Pampuk Zsombor /irányító/szélső/
  Tamás Bálint /átlövő/
  Csikós Levente /átlövő/

Az ifjúsági csapatunkat erősítő Kométh Márk kapus végleg Hatvanba igazolt, a gyöngyösi kitérő után ismét hatvani színekben szerepel Baranyi Máté átlövő.
Kométh Márk, Juhász Krisztián, Molnár Máté, Molnár Ádám, Baranyi Máté, Kovács Gergő ifjúsági játékosainknak felnőtt játékengedélyt is kikér Egyesületünk, ezzel is motiválva fiataljainkat a még jobb teljesítményre, tapasztalatszerzést biztosítva a jövőbeli „felnőtt játékra”, illetve bizonyítva hogy a későbbiekben saját nevelésű játékosainkra alapozzuk felnőtt csapatunkat.