Igazságos végeredménnyel zárult a mérkőzés

Női felnőtt együttesünk Salgótarján elleni mérkőzését a csapat névadó szponzora és alelnöke, Szombati Lajos úr értékelte:

Nagyon ideges voltam a mérkőzés alatt, főleg az utolsó percekben.Az első félidő sokkal jobb volt, hiszen át tudtuk venni a vezetését estenként két-három góllal is. Ez alapján azt gondolom, hogy megérdemeltük volna a győzelmet, de ha az összeképet nézzük, akkor egy nagyon igazságos végeredménnyel zárult ez a mérkőzés. Ez nekünk volt kedvező, hiszen egy-két gólos vereséget is elfogadtunk volna látatlanban, és azt is lehetett látni, hogy a salgótarjániak a két pontért jöttek. A lelkesedésünk és az, hogy kezdünk egyre többen játszani átsegített minket. Bízom benne, hogy a hiányzó játékosok is minél előbb visszatérnek.
Sajnálatos, hogy immár lassan két éve elkészült a Sportcsarnok, de még mindig nem tudjuk ott tartani a hazai mérkőzéseinket, de bízom abban, hogy hamarosan. Annak külön örülök, hogy Turán is kialakult már egy ilyen keménymag, hiszen egy 10-15 fős lelkes csapat eljönnek és bíztatnak minket. Sajnálom, hogy Hatvanból viszonylag kevesen jönnek, illetve néhány hatvani városvezetőt is szívesen látnék a mérkőzéseinken.
Még egyszer gratulálok a lányoknak és az edzőjüknek, hajrá Hatvan, hajrá Hatvani KSZSE!