Ilyen még nem volt!

Az egyre növekvő érdeklődésre való tekintettel, amely férfi csapatunk szereplését követi, az NB II Északi csoportjában, vezetőségünk úgy döntött, hogy szurkolói buszokat indít Hevesre (Városi Sportcsarnok, kezdés: 17 óra), ahol játsszuk a következő bajnoki fordulónkat.

Indulás az OK-TAT-60 Kft. telephelyétől – 3000 Hatvan, Tanács út 9. /bejárat a Nádasdy Tamás u. felől/ április 23-án (vasárnap) 15:30-kor, vissza indulás a mérkőzés végét követően negyed órával.

A kisbuszokat Egyesületünk szponzorai biztosítják (OK-TAT-60 Kft. és Baranyi Attila), így a szurkolóknak díjmentes az utazás. Kérjük szurkolóinkat, lehetőség szerint, hozzanak magukkal szurkoláshoz szükséges eszközöket (pl.: trombita, duda, dob), ezek hiányában kérjük „nagy tüdővel készüljenek!”

Jelentkezést kizárólag e-mailben tudunk elfogadni! Egy személy akár több szurkolót is bejelenthet, de kérjük megadni mindenkinek a nevét, címét és a telefonszámát.
Tekintettel a buszok befogadó képességére, jelentkezési sorrendben tudjuk a helyeket biztosítani. E-mailben mindenkit értesítünk erről!

Jelentkezési határidő: április 22. (szombat), 18 óra.
Elérhetőség: info@szombatilajos.hu