Jobbulást Hugó!

A Felnőtt férfi csapatunk jobbszélsője, Kedves Hugó a tegnap esti edzésen többszörös orrcsonttörést szenvedett. A baleset után az Albert Schweitzer Kórház-Rendelőintézet Traumatológiai Ambulanciájára került.

A szakszerű ellátás után sérültünk hazamehetett, és információink szerint ma dél körül Budapesten, egy specialista meg is műtötte. Hugó úgy nyilatkozott, hogy bár sérülése fájdalmas, de azt reméli, hogy akár 3-4 hét múlva a csapat rendelkezésére tud állni, és bajnoki mérkőzésen is szeretne részt venni.

Egyesületünk vezetősége és tagjai nevében mihamarabbi felépülést, gyógyulást kívánunk Hugónak!

Szerencsére nem sűrűn, de időnként kisebb-nagyobb sport-balesetekkel fel kell keresnie a kórház Traumatológiai Ambulanciáját sportolóinknak. Azt tapasztaltuk, hogy lehetőségek szerint mindig gyorsan és szakszerűen látták el őket az intézményben. Az itt dolgozók felé irányuló bizalmat mi sem bizonyítja jobban, hogy volt olyan sérültünk, aki idegenbeli mérkőzés során szenvedett balesetet, és azt kérte, hogy ne az ottani, hanem a hatvani kórházba szállítsák, és itt kerüljön ellátásra.

Sérült játékosunk és Egyesületünk nevében köszönetünket szeretnénk kifejezni a kórház vezetőségének és minden dolgozójának az eddigi munkájáért, és külön szeretnénk megköszönni Dr. Vajda Ádám ügyeletes orvosnak és Csikós Béla ápoló úrnak a tegnapi sérültünk ellátását.

Köszönjük!

Jó kívánság jeléül kérünk, nyomjatok egy like-ot és osszátok meg a posztot.