Kellett már ez a két pont!

Hatvani KSZSE- Lóci DSE 32:31 (22:17)

Női felnőtt csapatunk 2019. november 09-én (szombaton) játszotta a bajnokság soron következő mérkőzését a Lóci DSE csapatával. A lányaink egy szoros mérkőzést játszva az ellenféllel, végül 1 gólos győzelmet arattak, és ezzel megszerezték a második győzelmüket a bajnokságban.

A mérkőzésről a csapat edzője, Padla József számolt be:

“A kéthetes felkészülés alatt volt időnk egy kicsit jobban felkészülni a mérkőzésre, és több időt szántunk a védekezés és támadás taktikai elemeinek helyes alkalmazására. Azt gondolom, hogy a felkészülés jól sikerült, hiszen sikerült ezeket a mérkőzésen élesben is alkalmazni. Volt pár hullámvölgyünk és az ellenfél cserekapusa is jól szállt be a mérkőzésbe, ami megnehezítette a dolgunkat, mivel ziccereket hárított. Végig koncentrálva igazi csapatmunkaként értük el a győzelmet, amire igazán nagy szükségünk volt, és úgy érzem az elvégzett munka alapján meg is érdemeltük.

Gratulálok a csapatnak és köszönjük a kilátogató közönségnek a szurkolást, amivel megteremtették a hangulatot. A bíztatásuk nagyon nagy segítséget nyújtott!”