Két mérkőzést játszott az FU12-es csapatunk

Az FU12-es csapat 2020. november 15-én (vasárnap) Gyömrőn játszotta a következő két mérkőzését a XVI. Kerületi KMSE első és második számú csapata ellen.

Hatvani KSZSE- XVI. kerületi KMSE II. 19:12 (9:7)Hatvani KSZSE- XVI. kerületi KMSE I. 11:41 (1:22)

A mérkőzésekről a csapat edzője, Szarvas Ádám számolt be:

“Az első mérkőzésen a XVI. kerületi egyesület második számú csapata ellen játszották a srácok. Szoros és határozott védekezéssel és hatékony támadójátékkal, már a meccs elején vezetésre tettünk szert, amit meg is tudtunk őrizni a félidő végéig. Csapatként és egyénileg is jól teljesítettek a fiúk. A második játékrészben tovább tudtuk növelni az előnyünket, nagyszerűen valósították meg az edzésen gyakorolt dolgokat, magabiztos győzelmet értek el.

A második meccsen jóval nehezebb feladat várt rájuk, a fizikálisan és dinamikában is előrébb járó ellenféllel szemben. Nem indult jól a mérkőzés, amelyet rögtön az első után kellett lejátszani a fiúknak, szinte pihenő nélkül. A sok eladott labda és technikai hiba könnyű gólokat eredményezett az ellenfelünknek, a szünetig már nagy hátrányban voltunk. Kicsit összeszedtük magunkat, jóval több koncentrációval a második félidőben már egyenrangúbb ellenfelei voltunk a fővárosi csapatnak, több szép megoldásunk is volt.
Összességében elégedett vagyok a látottakkal, a fiúk mindent beleadtak, szépen helytálltak! Folytatjuk tovább a munkát, bízom benne, hogy jó úton haladunk!

Gratulálok a srácoknak! “