Kezdődobás – KEX Autós-motoros Iskola

Férfi felnőtt csaptunk, az OKTAT60 Hatvani KSZSE hétvégi mérkőzésén a hagyománnyá vált kezdődobást Szűcs Tamás úr, a KEX Autós-motoros Iskola vezetője végezte el! Ez úton szeretnénk neki megköszönni, hogy elfogadta meghívásunkat, valamint szeretnénk megköszönni, hogy támogatásukkal létrejöhetett egyesületünk második műsorfüzete.

Hatvani KSZSE nevében Köszönjük!

Cég bemutatás:

A KEX autós-motoros iskola közel 10 éve jött létre, először csak személygépkocsira történő oktatás folyt, de ma már minden kategóriában így, a motorkerekpartól az autóbuszig szerveznek képzéseket.

Az iskola, Heves megye meghatározó autós iskolái közé tartozik mind egyre bővülő tanulói létszám miatt, mint a foglalkoztató oktatók tekintetében.

A magasan kvalifikált 8 fős oktatói csapat több éves gyakorlata biztosítja a minőségi oktatást, és az eredményes vizsgát. Az iskola Hatvanban és Gyöngyösön rendelkezik irodával.

Jelmondatuk: csak a minőségi oktatás!

Szűcs Tamás szavaival élve „Megtiszteltetés számunkra, hogy ezt a remek kézilabda csapatot támogathatjuk és a jövőben is szeretnénk segíteni a munkájukat.”

Elérhetőségüket megtalálhatják tavaszi műsorfüzetünkben, melyet a bejáratnál található büfénél, illetve Hatvan városában, közel 150 oktatási, kereskedelmi, és vendéglátó ipari egységben helyeztünk el, melyek térítés mentesen állnak, az Önök rendelkezésére!