Kezdődobás – MADER Logisztika Kft.

Egy elmaradásunkat szeretnénk pótolni, hiszen hazai mérkőzéseinken hagyományt teremtettünk azzal, hogy hazai bajnoki mérkőzéseinken a kezdő dobást egyesületünk támogatója végzi el, első fordulóban Horváth Richárd úr, Hatvan város polgármestere vállalta el ezt a szerepet, következő alkalommal pedig, a Solymár SC elleni találkozón (október 14.), Radosza Rico úr, a MADER Logisztika Kft. kirendeltségvezetője.

A cég hagyományos középvállalkozásként indult, majd az évek során nemzetközi szolgáltatóvá és az integrált logisztika elismert szakértőjévé nőtte ki magát. Ma már elmondhatjuk, városunk egyik reprezentatív foglalkoztatója.

A németországi központú vállalat 2006-ban, mindössze 25 fővel kezdte meg tevékenységét Hatvanban. A dinamikusan fejlődő cég egy évtized alatt, nemcsak újabb és újabb munkahelyek létrehozásával lendített a városon, de szerves részévé vált a település mindennapjainak. Mára kelet-európai központtá fejlődött, és több mint négyszáz dolgozót foglalkoztat.

A MADER Logisztika Kft. fejlődése töretlen és ezért folyamatosan keres nyitott pozícióira munkatársakat, különböző munkakörökre.

A tulajdonosi kör és Radosza úr is nagy jelentőséget tulajdonít cégük társadalmi felelősségvállalásának. Ennek keretében az elmúlt évben jelentős összeggel – több tízmillió forinttal – támogatták a sportcsarnok építését és egyesületünk utánpótlás-nevelését is, és ebben az évben szintén számíthatunk támogatásukra.

Az ilyen és ehhez hasonló folyamatos szerepvállalások miatt kapta meg 2016-ban, Hatvan város Partnere Program keretén belül „Az év vállalkozása” díjat a Mader Logisztika Kft.

Radosza úr jelen volt a leendő sportcsarnokunk alapkőletételénél és bízunk abban, hogy hamarosan az átadáskor, a szalag átvágás pillanatában újra megtisztel minket jelenlétével.