Kezdődobás – PC Bázis

Férfi felnőtt csaptunk, az OKTAT60 Hatvani KSZSE hétvégi mérkőzésén a hagyománnyá vált kezdődobást Balog Sándor úr, a PC Bázis tulajdonosa és ügyvezetője végezte el! Ez úton szeretnénk neki megköszönni, hogy elfogadta meghívásunkat, valamint szeretnénk megköszönni, hogy támogatásukkal létrejöhetett egyesületünk második műsorfüzete.

Hatvani KSZSE nevében Köszönjük!

Cég bemutatás:

A PC Bázis a hatvani és gyöngyösi kistérség informatikai piac egyik meghatározó szereplője. Mind üzletpolitikája, mind gazdasági mutatói példaértékűek ebben a szegmensben. Törekvései közé tartozik, hogy partnereit egyre bővülő termékpalettájából mind magasabb színvonalon szolgálhassa ki.

A PC Bázis Rendszerfelügyelet 2007-ben alakult meg ebben a formában, azonban az alapítók már a 2000-es évek előtt is rendszergazdai feladatokat láttak el.

Tevékenységi körükből adódóan, partnereink számítástechnikai eszközöket használó cégek, irodák, közintézmények. Újdonságuk, a játékos szekció. 2013 óta rendeznek pénzdíjas Lan-partykat.

Így hát minden kedves gamert várnak üzleteikben, ahol hatalmas gamer füles, egér és billentyűzet választékokból válogathatnak a vásárlók.

Fejlődésük töretlen, hiszen idén tervezik egy új üzlet nyitását Jászberényben.

Elérhetőségüket megtalálhatják tavaszi műsorfüzetünkben!