Kezdődobás- Tech-Medical Kft.

Férfi felnőtt csapatunk hazai mérkőzésén, az immár hagyománnyá vált kezdődobást, Torda Tibor úr, a Tech-Medical Kft. tulajdonosa végezte el.

Ezúton szeretnénk neki megköszönni, hogy elfogadta meghívásunkat, valamint szeretnénk megköszönni, hogy támogatásukkal létrejöhetett egyesületünk negyedik műsorfüzete.

A HKSZSE nevében köszönjük!

A cég tevékenységi köre kiterjed az egészségügy számos területére, ahol egyedi orvosi eszközök tervezésében, fejlesztésében és gyártásában kamatoztatják a több mint 15 éves szakmai múltra visszatekintő szaktudásukat.
Termékeik között megtalálhatóak kórházi betegágyak, vizsgáló- és műtőasztalok, betegőrző monitorok.

A kórházi betegellátás mellett nagy figyelmet fordítanak az otthonápolásra és az idősgondozásra is, ahol kiemelten fontosnak tartják a mobilitást. Így termékeik között elérhetőek COPD-s betegek számára használatos mobil oxigén koncentrátorok, összecsukható elektromos kerekesszékek, illetve a tartósan ágyhoz kötött betegek számára kínálnak speciális ágyzuhanyt, ezzel is növelve a komfort érzetüket.

Gyártási és kereskedelmi tevékenységeiket, megfelelő felkészültségüknek köszönhetően, szolgáltatásokkal is kiegészítik a magyar, illetve külföldi egészségügyi piacon, ahol javítási, illetve karbantartási feladatokat látnak el.

Elérhetőségüket az újonnan megjelenő műsorfüzetünkben megtalálhatják!