Király Ramóna és Dánffy Diána értékelte a Mátészalka elleni győztes mérkőzést

Először is szeretnénk nektek gratulálni, hiszen a Mátészalka csapata tavaly is nagy „mumusunk” volt a bajnokságban. Szerencsére sikerül legyőznünk őket, az első félidőben remekül játszottunk, a védekezésünk kiváló volt, hiszen 10 gól alatt tudtuk tartani őket, 15:9-es vezetéssel lett vége az első félidőnek. A második félidőben azonban látszódott, hogy kicsit elfáradtatok…
Hogyan értékelnétek a mérkőzést?

KIRÁLY RAMÓNA

Valóban nagyon sokat készültünk erre a mérkőzésre, hiszen tudtuk, hogy egy nagyon gyors csapat lesz az ellenfelünk. Szerintem nagyon jól megoldottuk a helyzetet, és igen a második félidőre kicsit talán elfáradtunk, de nagyon jól jött az az előny, amire az első félidőben szert tudtunk tenni!

Azt gondolom, hogy mi végig sokkal jobban szerettük volna ezt a mérkőzést megnyerni, mint az ellenfél csapata. Dia, mi a véleményed erről?

DÁNFFY DIÁNA

Úgy gondolom, hogy mindent beleadtunk azért, hogy győzni tudjunk. Erre készültünk, bíztunk magunkban és sikerült elérni a célunkat.

Mivel biztatott titeket az edző a félidőben, hogyan próbált titeket felrázni a második félidőre?

KIRÁLY RAMÓNA

Egyértelmű volt számunkra is, hogy mi a feladat: meg kell tartani az előnyünket. Ezt mondta ő is, illetve azt, hogy a védekezésre koncentráljunk, ne maradjunk az öltözőbe és ne engedjünk ki, minden erőnkkel legyünk azon, hogy miénk legyen a két pont.

Ez már a második olyan mérkőzés, ahol rövidebb a kispadunk, mint az ellenfél csapatáé. Mennyire fáradtok el egy-egy mérkőzés alatt, hiszen mindenkinek sokkal több időt kell most a pályán tölteni, mint amit megszoktatok.

DÁNFFY DIÁNA

Az utóbbi két mérkőzésen az volt a taktikánk, hogy az első félidőt meghúztuk, mindent beleadtunk és a második félidőben pedig próbáltunk tartalékolni és megtartani az előnyünket. A kispad sokat hozzá tud tenni egyébként az eredményünkhöz.

Milyen érzés az, hogy „hazai” pályán, Turán játszunk és nagyon sokan jöttek el szurkolni nektek? Próbáltuk a mátészalkai szurkolókat lenyomni ebben is 😊. Ad nektek ez egy plusz löketet, hogy nézők előtt tudtok játszani?

KIRÁLY RAMÓNA

Mindenképpen, hiszen a nézők plusz egy játékost jelentenek nekünk, hiába vagyunk kevesebben ők hozzáteszik a maguk részét.

A következő mérkőzést idegenben fogjuk majd játszani, a Hajdúböszörmény csapata ellen. Hogyan készültök arra a mérkőzésre?

DÁNFFY DIÁNA

Mindenképpen szeretnénk a támadójátékunkon pontosítani, megbeszéljük a taktikákat és a figurákat és szeretnénk még inkább erősíteni a védekezésünket.

Köszönöm! Gratulálok! Jó pihenést és felkészülést!

Köszönjük!