Kisiskolás Bajnokság – Fiú U10, Gyöngyös, 2017. 02. 11.

U10-es fiúink a kisiskolás bajnokság aktuális fordulóját hétvégén – február 11., szombat – Gyöngyösön játszották az Eger, majd a Beszterce csapata ellen. Mindkét mérkőzésen az ellenfél jobbnak bizonyult, de nagyon gratulálunk a fiúknak a küzdésért és a tisztes helytállásukért!

Lentebb olvashatják Szemerédi Erika, az U10-es fiú csapat edzőjének értékelését a mérkőzésekről.

1. mérkőzés – Eger SBS Eszterházy – Hatvani KSZSE – 13:3 (4:1)

“Eger ellen 13-3 arányban kikaptunk, viszont úgy érzem, a fiúk nem játszottak rosszul. Sajnos a helyzetkihasználásaink és a ziccerek gólra váltása nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Húzóembereink is hiányoztak, akikkel szorosabb meccset játszottunk volna, de ennek ellenére is a fiúk a mérkőzés végéig próbálkoztak. Úgy gondolom, mindenképpen hasznos volt az Eger elleni mérkőzés, amiből a fiúk sokat tanulhattak.

Kiemelném Válóczy Noé és Balogh László játékát, akik mind támadásban, mind védekezésben oszlopos tagjai voltak a csapatnak.”

2. mérkőzés – Hatvani KSZSE – Beszterce DSE – 2:22

“A Beszterce csapata elleni mérkőzésen szintén helyzetkihasználási gondjaink támadtak, bár a fiúk végig küzdöttek. Emellett láthattunk nagyon szép támadásmegállításokat is, sajnos a mérkőzés végeredményét ez nem sokban befolyásolta. Ismét kiemelném Válóczy Noé játékát.

Gratulálok a fiúknak a helytállásukért! Jó úton haladunk és bízom benne, hogy mérkőzésről-mérkőzésre egyre jobban fognak teljesíteni.”