Kóka KSK – Hatvani KSZSE 23:25 (11:10)

Női ifjúsági csapatunk 2018. október 28-án (vasárnap) játszotta soron következő mérkőzését a Kóka KSK csapatával, akikkel szemben két gólos győzelmet arattak a lányok.

A mérkőzésről a csapat edzőjét, Répási Norbertet kérdeztük.

Répási Norbert
edző

Ma egy nagyon fontos mérkőzést játszottunk idegenben a kókai csapattal szemben, ahol a gyerekek mindent beleadtak azért, hogy a miénk legyen a győzelem. Ez jól látszódott is a végeredményen, hiszen 23:25-re győztük le az ellenfelünket.

Volt olyan játékosom is, aki a kókai csapattól igazolt át hozzánk, így neki ez a győzelem kimondottan presztízs kérdés volt.

Az első félidőt magabiztosan kezdtük, ami egészen a félidő végéig kitartott, amikor is kisebb hullámvölgybe kerültünk, így az ellenfélnek sikerült átvennie a vezetést. A második félidőben nem húztuk az időt, nagy irammal kezdtünk neki a játéknak és ennek köszönhetően sikerült visszavennünk a vezetést.

Nagyobb gólkülönbség nem egyszer fordult elő a két csapat között a mérkőzés ideje alatt, ami a játék végkimenetelére két gólra csökkent, ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy magabiztosan győzött a csapatom. Úgy látom, hogy végre kezd a befektetett munka megtérülni és látszik a játékosokon az egyre intenzívebb fejlődés és a csapategység kezd kialakulni.

Gratulálok nekik a fegyelmezett, jó játékhoz és az elért győzelemhez.

Külön szeretnék köszönetet mondani a minket elkísérő szurkolóknak és családtagoknak, akik nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy erről a mérkőzésről mi kerültünk ki győztesen. Reméljük, hogy a jövőben is velünk tartanak és számuk egyre inkább gyarapodni fog.