Kötelező győzelem, hazai pályán!

Floor Trend Hatvani KSZSE – Csömöri SSZN KFT 40:25 (19:12)
Mérkőzés időpontja
2019. 03. 10. 12:00
Nézőszám
150 fő
Kiállítások
6 ill. 2 perc
Hétméteresek
6/6 ill. 10/8
Játékvezetők
Bognár Attila, Márton András
OKTAT60 Hatvani KSZSE
Futaki – Nagy-György 4 (1), Deák 8, Pásztor 3, Blaskó, Vas 8, Tóth Brigitta 8 (5)
Cserék
Kovács, Juhász – Oláh Juhász 8, Valló Katalin, Czakó, Valló Krisztina, Czibolya Petró, Bencs 1

Női felnőtt csapatunk a Floor Trend Hatvani KSZSE, 2019. március 10-én (vasárnap) játszotta soron következő bajnoki mérkőzését. Hazai pályán fogadták a Csömöri SSZN KFT csapatát, akikkel szemben a lányaink magabiztos 15 gólos győzelmet arattak.

A mérkőzését követően a csapat új játékosát Nagy-György Hannát és az edzőt, Bárány Zsoltot kérdeztük:

Nagy-György Hanna
játékos

Először is gratulálok az első mérkőzésedhez csapatunkban, és gratulálok a 4 gólodhoz is. Kérlek, mondj magadról néhány szót, hiszen a szurkolóink nem ismernek még téged.
Köszönöm szépen a bizalmat, nagyon örülök, hogy ide tudtam igazolni, Egerbő. Úgy érzem, hogy, a csapat tagjai hamar befogadtak., Nagyon jól érzem itt magam, örülök, hogy győztes meccsen léphettem először pályára és remélem, hogy egy jó szezont fogunk zárni.

Segíts nekem, mert nehezen tudtam meghatározni a posztodat. Volt, amikor szélen játszottál, volt amikor irányítóként láthattunk. Ez nálunk nem egy kőbe vésett dolog, hogy valaki egy poszton játszik, de úgy látom inkább az irányító poszton érezted jobban magad.
Igen, igazából irányító és balszélső vagyok, de mondhatjuk, hogy egy „Jolly Joker vagyok”, tehát bárhol tudok játszani, ahol szükség van rám.

Szokni kell azt, hogy több poszton is helyt tudjon állni az ember, mert kapus van három is, de bármi előfordulhat.
Szerintem ez egy nagyon jó meccs volt, mindenki nagyon akarta ezt a győzelmet. Mindenki 110%-ban oda tette magát. Nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő mérkőzéseink is olyan sikeresek lesznek, mint ez a mai.

Utolsó kérdésként, mit lehet tudni rólad? Tanulsz még, vagy már esetleg dolgozol?
Még Egerben tanulok, most fogok végezni és Budapesten szeretnék tovább tanulni.

Bárány Zsolt
edző

Gratulálok a győztes mérkőzéshez, de mint utánpótlás igazgatónak is gratulálok, hiszen a hét elég jól sikerült az Egyesületnek.
Térjünk rá a mai mérkőzésre! Úgy láttam, hogy magabiztosan kezdtük el a mai mérkőzést, amit egy kis megtorpanás követett, de utána nem volt megállás.

Az első kérdésedre válaszolva: Köszönjük szépen az elismerést.
Kívánom azt, hogy minden hétvégéje így teljen az Egyesületnek, akkor már bajunk nem lehet, hiszen nem csak a felnőtt, hanem az utánpótlás csapataink is nagyszerűen teljesítettek.

Visszatérve a mai meccsre, igen, a taktika jól indult, megpróbáltuk a saját fegyverével megverni az ellenfelet. Láttuk, más ellenfelekkel szemben, hogy komoly fegyverük a lerohanás. Nekünk tetszett ez a stílus, mert jól tudjuk alkalmazni a visszakontrát. Az elején már komoly előnyt szereztünk, de a kezdeti visszaesés után megnyugodtunk és egy kicsit, rendet tettem a fejekben. Volt olyan időszak, amikor sok elszórt labda és elég könnyelműen játszottunk. Amikor ezen túl voltunk onnantól kezdve viszont azt gondolom, jól játszottunk és nem forgott veszélyben a mérkőzés végeredménye.

Én is úgy láttam, hogy nagy védekezési hibák nem voltak, zömmel a ziccereket sikerült értékesíteni. Ki kell emelni azt is, hogy a kapusteljesítményünk stabil volt.
Így van. Ráadásul szeretném, hogyha az ifi kapusunk, Enikő ugyanezzel a lendülettel, tempóval menne tovább, mint amit a mai mérkőzésen bemutatott. Ahogy be tud szállni a meccsekbe, az maga az álom. Hétméterest és ziccereket is fogott.
Gratulálok a csapat minden tagjának a mai teljesítményhez!